Hoppa till innehåll

Skicka presenter online

  skicka presenter online

  Skicka presenter online – välj bland massor av uppskattade upplevelser. Alla presenter kan beställas på nätet och flera av dom levereras digitalt, via sms eller mail.

  • Enkelt att beställa
  • Leverans på mail inom 5 minuter
  • Skicka present online – vart och när du vill

  Vilken present vill du skicka?

   

  Gitarrlektion via ZOOM

  En gitarrlektion för alla som vill ta sitt musicerande till en ny nivå. Lektionen anpassas utefter nivå, alltifrån nybörjaren till den erfarna gitarristen! Lektionen är 45 minuter lång och sker via Zoom där lärare och elev kan kommunicera med varandra live. Det är en av Sveriges skickligaste gitarrlärare Emil Kjellbom som står för lektionen.

        Beställ här      

  Pris: 595kr


  PT – online

  Perfekt present för den som älskar träning – eller för den som vill komma igång! En personlig coach sätter ihop ett personligt tränings- och kostschema, det läggs även fokus på att förbättra sömnrutiner.

  Coachen är tillgänglig online varje dag under en månads tid. Målen är att skapa en hållbar plan för att du ska kunna nå dina hälsomål.

        Beställ här      

  Pris: 1 495kr


  Lektion i Yoga – hemma

  En perfekt present för den som tycker om att yoga! Under en veckas tid får man tillgång till massor av olika lektioner online. Fritt att titta på och följa. En aktivitet som passar för alla åldrar oavsett tidigare erfarenhet – det finns lektioner på alla nivåer.

  Yoga är en mjuk träningsform som bland annat kan förbättra ens rörlighet, minska ens stressnivå och balansera själens mående.

        Beställ här      

  Pris: 290kr


  Skicka videohälsning från kändis

  Överraska födelsedagsbarnet med en hälsning från idolen. En fin överraskning som passar lika bra till den som fyller år som till någon du vill lyckönska eller ge lite extra peppning till.

  Det finns massor av kändisar som står redo att spela in en personlig hälsning till just den du önskar. Några kändisar är bland annat Glenn Hysésen, Dogge Doggelito och Maria Montazami.

        Beställ här      


   

  Presentkort på ljudböcker

  Present som passar för bokmalen. Känner du någon som älskar att läsa och lyssna på böcker är ett presentkort ett perfekt alternativ – då mottagaren själv kan välja vilken bok man vill lyssna på.

  Hos Bokus finns tusentals titlar att välja bland i olika genres och för olika åldrar vilket gör det lätt att hitta något som faller en i smaken. Presentkortet levereras på mail och det finns möjlighet att skicka med en personlig hälsning.

        Beställ här      


  Presentkort på hälsokontroll

  Ge en present med fokus på hälsan. Hos Medisera kan presentkort köpas som sedan löses in av mottagaren till valfri blodprovskontroll. Blodprovet kan göras i över 20 svenska städer och svaret kommer sedan efter ett par dagar digitalt.

  Det går att ta blodprov som enbart mäter vissa enskilda värden (exempelvis järn eller D-vitamin) eller stora mer omfattande hälsoprover.

        Beställ här      


  skicka en ros med telefonen

  Ge bort en ros på sms!

  Ge en ros till din den du håller kär på bemärkelsedagen – eller bara för att visa omtanke. En ros är en gåva som uppskattas av de allra flesta och en fin gåva att ge bort.

  Ett sms skickas till mottagaren på bara några minuter, därefter kan mottagaren själv hämta ut blomman på närmsta utvalda blomsterbutik.

        Beställ här      


  Chokladask

  Prenumeration på choklad

  Den ultimata presenten till chokladälskaren är självklart en chokladprenumeration. Varje månad så får mottagaren en ny box fylld av choklad. En present som kommer glädja mottagaren länge helt! Du väljer själv hur länge prenumerationen ska pågå, från 3 till 12 månader. Självklart kan du skicka en personlig hälsning till presenten!

        Beställ här      


  fotokurs online

  Fotokurs

  En digital fotokurs är en fin present till den som tycker om att ta fina bilder och som vill utöka sina kunskaper inom området. Kursen är onlinebaserad och den som får den väljer själv när den ska genomföras.

  I kursen ges bland annat en genomgång om hur en kamera fungerar och andra roliga tips och råd som kan komma till nytta under en fotografering.

        Beställ här      


  upplevelse presentkort

  Upplevelse

  En upplevelse är en utmärkt present till den äventyrslystne eller till en person som redan har allt – och som dessutom ger ett minne för livet. Hos upplevelse.com finns ett enormt utbud av både fartfyllda och stillsamma upplevelser och därmed något som passar för dom flesta. Låt mottagaren välja helt själv från utbudet eller välj ut något som du tror passar personen.

        Beställ här      


  vinprovning digitalt

  Vinprovning hemma

  Till livsnjutaren eller den som är intresserad av mat och dryck kan en vinprovning vara en bra present. Just denna provning genomförs online och lektionerna leds av en erfaren vinexpert. Deltagaren får lära sig mer om den populära drycken och i kursen ingår även en vinlista på ett flertal viner som finns att köpa på Systembolaget. Tänk dock på att åldersgränsen för att delta är 18 år.

        Beställ här