Hoppa till innehåll

Skicka presenter online

  • av
skicka presenter online

Skicka presenter online – välj bland massor av uppskattade upplevelser.

  • Enkelt att beställa
  • Leverans på mail inom 5 minuter
  • Skicka present online – vart och när du vill

Vilken present vill du skicka?

 

Gitarrlektion via ZOOM

En gitarrlektion för alla som vill ta sitt musicerande till en ny nivå. Lektionen anpassas utefter nivå, alltifrån nybörjaren till den erfarna gitarristen! Lektionen är 45 minuter lång och sker via Zoom där lärare och elev kan kommunicera med varandra live. Det är en av Sveriges skickligaste gitarrlärare Emil Kjellbom som står för lektionen.

      Beställ här      

Pris: 595kr

PT – online

Perfekt present för den som älskar träning – eller för den som vill komma igång! En personlig coach sätter ihop ett personligt tränings- och kostschema, det läggs även fokus på att förbättra sömnrutiner.

Coachen är tillgänglig online varje dag under en månads tid. Målen är att skapa en hållbar plan för att du ska kunna nå dina hälsomål.

      Beställ här      

Pris: 1 495kr

Lektion i Yoga – hemma

En perfekt present för den som tycker om att yoga! Under en veckas tid får man tillgång till massor av olika lektioner online. Fritt att titta på och följa. En aktivitet som passar för alla åldrar oavsett tidigare erfarenhet – det finns lektioner på alla nivåer.

Yoga är en mjuk träningsform som bland annat kan förbättra ens rörlighet, minska ens stressnivå och balansera själens mående.

      Beställ här      

Pris: 290kr

Skicka videohälsning från kändis

Överraska födelsedagsbarnet med en hälsning från idolen. En fin överraskning som passar lika bra till den som fyller år som till någon du vill lyckönska eller ge lite extra peppning till.

Det finns massor av kändisar som står redo att spela in en personlig hälsning till just den du önskar. Några kändisar är bland annat Glenn Hysésen, Dogge Doggelito och Maria Montazami.

      Beställ här      

Presentkort på ljudböcker

Present som passar för bokmalen. Känner du någon som älskar att läsa och lyssna på böcker är ett presentkort ett perfekt alternativ – då mottagaren själv kan välja vilken bok man vill lyssna på.

Det finns tusentals titlar att välja bland i olika genres och för olika åldrar vilket gör det lätt att hitta något som faller en i smaken. Presentkortet levereras på mail och det finns möjlighet att skicka med en personlig hälsning.

      Beställ här      

skicka en ros med telefonen

Ge bort en ros på sms!

Ge en ros till din den du håller kär på bemärkelsedagen – eller bara för att visa omtanke. En ros är en gåva som uppskattas av de allra flesta och en fin gåva att ge bort.

Ett sms skickas till mottagaren på bara några minuter, därefter kan mottagaren själv hämta ut blomman på närmsta utvalda blomsterbutik.

      Beställ här      

Chokladask

Prenumeration på choklad

Den ultimata presenten till chokladälskaren är självklart en chokladprenumeration. Varje månad så får mottagaren en ny box fylld av choklad. En present som kommer glädja mottagaren länge helt! Du väljer själv hur länge prenumerationen ska pågå, från 3 till 12 månader. Självklart kan du skicka en personlig hälsning till presenten!

      Beställ här      

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.