Digitala presenter

Digitala presenter tips

Letar du efter förslag på digitala presenter? Här listar vi några populära presenter som passar för de allra flesta!

  • Enkelt att skicka vart och när som helst!
  • Går snabbt att beställa.
  • Levereras oftast direkt på sms eller mail.

upplevelse presentkort

1. Digitalt presentkort på upplevelse.com

På upplevelse.com finns det massor av olika upplevelser att välja bland. Alltifrån ölprovning till massage och helikoptertur. Det finns något för alla helt enkelt. Du bestämmer själv om du vill ge en specifik upplevelse eller om födelsedagsbarnet ska välja själv.

Ge ett minne för livet med ett digitalt presentkort på upplevelse.com. Det går snabbt att få värdebeviset skickat till din mail eller direkt till den som ska få presenten.

Beställ här

2. Presentkort på ebok / ljudbok

Det finns tusentals av e-boks titlar att välja bland och garanterat en bok som passar för födelsedagsbarnet. E-böcker väger inget förutom läsplattan därför är e-boken perfekt att ta med på resan eller semestern där packningen är begränsad.

En mycket uppskattad present för alla som tycker om att läsa och för de som önskar kunna läsa mer. En e-bok passar lika bra för stora som för små. Presentkortet med en hälsning om så önskas och skickas på mail – eller skriv ut själv och ge på kalaset.

Beställ här

3. Digital videohälsning från kändis

På Memmo.me kan du skicka en personlig videohälsning från en kändis till den som fyller år! En väldigt uppskattad gåva och ett minne för livet. En Memmo passar extra bra till fanset då tjänsten är skapad av fans – till fans.

Välj mellan hundratals kända profiler. Det finns massor av olika kändisar att välja bland på Memmo och någon som passar för alla åldrar och intressen. Till exempel Maria Montazami, Margaux Dietz, Ola Rapace och Babblarna.

Beställ här

4. Digital tidningsprenumeration

En digital tidningsprenumeration uppskattas av de flesta då det går att välja bland många titlar. Prenumerationen är inte låst till enbart en titel utan hela biblioteket är tillgängligt för prenumeranterna att läsa! En tidningsprenumeration är en lyxig gåva som bjuder in till egentid i lugn och ro.

Välj om du vill ge 3, 6 eller 12 månaders prenumeration. Du kan skriva ut presentkortet eller skicka som en gåva direkt till födelsedagsbarnets mail.

Beställ här

Chokladask

5. Prenumeration på choklad

En prenumeration på choklad passar självklart allra bäst för chokladälskaren! Varje månad skickas en box ut med god och lyxig choklad i olika färger och former. Få chansen att upptäcka nya smaker, välj själv hur många månader prenumerationen ska fortgå. En rolig, annorlunda men framförallt uppskattad present som räcker länge!

Beställ här

6. Presentkort på hemmaträning

Presentkort på hemmaträning passar lika bra för den som vill komma igång med träningen som för den redan frälsta! En omtänksam present för den du vill ska få chansen att må lite bättre. Det finns mängder av olika pass att välja bland och alla som vill får ett personligt träningsprogram.

Välj hur lång prenumeration du vill ge, presentkortet skickas sen till din mail som du kan skicka vidare till den som ska få presenten eller skriva ut brevet och ge det personligen.

Beställ här