Hoppa till innehåll

15 Digitala presenter

Digitala presenter tips

Letar du efter förslag på digitala presenter? Här listar vi några populära presenter som passar för de allra flesta! Beställ online och skicka digitalt till mottagaren.

1. Digital videohälsning från kändis

Memmo.me kan du skicka en personlig videohälsning från en kändis till den som fyller år! En väldigt uppskattad gåva och ett minne för livet. En Memmo passar extra bra till fanset då tjänsten är skapad av fans – till fans.

Välj mellan hundratals kända profiler. Det finns massor av olika kändisar att välja bland.

      Beställ här     

2. HomeQuest – interaktiv spelupplevelse

digital skattjakt

Ge bort en spelupplevelse utöver det vanliga – passar för den som gillar kluriga gåtor och mysterium! En rolig upplevelse där huvudet och fantasin får jobba för att lösa gåtor, hitta ledtrådar och lista ut mysteriet.

Spelet går ut på att lösa ett mysterium med familjen eller vännerna. Det passar för barn över 15 år och man kan spela från 2 till 6 personer.

    Beställ här   

3. Digital såskurser med Tommy Myllymäki

matlagningskurs online

Matlagningskurs för den som vill lära sig mer om såser. Kursen ges av stjärnkocken Tommy Myllymäki, känd från bland annat Kockarnas kamp. En perfekt present för den som tycker om att laga mat och vill ta sina kulinariska kunskaper till nästa nivå!

Kursen ges online och består av 8 st lektioner ledda av Tommy. Kursen innehåller bland annat Tommys bästa tips och trix, övningar och recept.

    Beställ här   

4. Vinprovning i hemmet

vinprovning digitalt

Exklusiv vinprovning – hemma! Garanterat en present som uppskattas av livsnjutaren. Vinprovningen sker online där ni får lära er mer om vin och dess olika karaktäristiska smaker av en riktig vinexpert. Se även andra dryckesprovningar online.

I presentkortet ingår förutom själva vinprovningen ledd av en vinexpert även en inköpslista på viner som du finner Systembolaget. För att få vara med på vinprovningen måste man vara över 18 år.

    Beställ här   

5. Sång med egen text

Finns det något finare än att någon sjunger en sång för en? Du väljer genre och ger idéer på hur texten ska vara. En duktig sångare kommer sedan att skapa en helt unik sång utifrån ditt material.

Välj mellan flera artister och få något helt unikt. En egenskriven låt, framförd av en singer-songwriter via en ljudfil.

      Beställ här   

6. Digitalt presentkort på upplevelse.com

upplevelse presentkort

På upplevelse.com finns det massor av olika upplevelser att välja bland. Alltifrån ölprovning till massage och helikoptertur. Det finns något för alla helt enkelt. Du bestämmer själv om du vill ge en specifik upplevelse eller om födelsedagsbarnet ska välja själv.

Ge ett minne för livet med ett digitalt presentkort på upplevelse.com. Det går snabbt att få värdebeviset skickat till din mail eller direkt till den som ska få presenten.

    Beställ här   

7. Chokladprovning – Hemma

chokladprovning hemma

Beställ en chokladprovning som mottagaren kan utföra hemma. Skickas som digitalt värdebevis. När presentkortet aktiveras skickas en box med praliner ut till mottagaren samt möjlighet att följa med på en digital chokladprovning.

En present som från början är digital – men som blir en trevlig chokladupplevelse när den växlas in.

    Beställ här   

8. Fotokurs online

fotokurs online

Vet du någon som tycker om att fota och som fyller år? Då skulle en fotokurs var en perfekt present, speciellt för den som fotar på fritiden men som är nyfiken på att lära sig mer om grunderna.

Kursen ges online och mottagaren kan själv välja när det passar bäst att gå den. Det är en grundkurs i foto där man bland annat går igenom hemligheten i hur man bäst komponerar en blick samt grundläggande kunskaper om hur kameran fungerar. Kursen passar även för alla åldrar och inga tidigare kunskaper behövs.

     Beställ här   

9. Matlagningskurs med Tea Malmegård – Tårtkurs online

Matlagningskurs för den som älskar att baka tårtor. Kursen ges av Tea Malmegård som är TV-konditor. En perfekt present både för den som tycker om att baka och för dig som ger den – förhoppningsvis blir du bjuden på en smarrig tårta som tack för presenten!

Kursen ges online och består av 8 st lektioner ledda av Tea. Målet är att den som går kursen ska bli ännu bättre på konsten att baka tårtor, Tea bjuder på sina bästa tips, recept och några praktiska övningar som man kan träna på hemma i lugn och ro.

     Beställ här   

 

10. Presentkort på ebok / ljudbok

Det finns tusentals av e-boks titlar att välja bland och garanterat en bok som passar för födelsedagsbarnet. E-böcker väger inget förutom läsplattan därför är e-boken perfekt att ta med på resan eller semestern där packningen är begränsad.

En mycket uppskattad present för alla som tycker om att läsa och för de som önskar kunna läsa mer. En e-bok passar lika bra för stora som för små. Presentkortet med en hälsning om så önskas och skickas på mail – eller skriv ut själv och ge på kalaset.

    Beställ här   

 

11. Skicka ros via sms
skicka en ros med telefonen
En ros kan betyda mycket, en kärleksgest såväl som tack för hjälpen. Skicka en eller flera rosor enkelt och snabbt via sms – en fin gåva att ge bort för att visa sin uppskattning helt enkelt!
Välj om du vill skicka en eller flera rosor och skriv en personlig hälsning. Inom en halvtimme får mottagaren ett sms om att det finns en ros att hämta på en blomsterbutik i närheten. Det går även att välja tid och datum för sms:et om du vill vänta in ett speciellt tillfälle.

12. Digital danslektion

digital danslektion

Det finns ingen åldersgräns på att lära sig dansa! Vet du någon som har takten i blodet eller någon som vill lära sig några nya moves? Då kan ett presentkort på en digital danskurs vara den perfekta presenten.

Jazz, hip-hop, salsa, zumba eller balett! Det finns inte mindre än 90 olika klasser att välja på i massor med olika dansstilar. Lektionen vara i ca 45 – 60 minuter och görs lättast hemma på datorn eller surfplattan. Danslektionerna görs tillsammans med Malmö Dansakademi.

    Beställ här   

13. Akvarellmålningskurs online för nybörjare

akvarellmålning

En perfekt present för den kreativa som vill lära sig mer om grunderna i akvarellmålning. Här bjuds deltagarna bland annat på konstnärens bästa tips samt kunskaper i hur man målar himmel och hav med akvarell.

Kursen ges online året om och passar för alla åldrar. Den innehåller en del på ca 20 minuter som går igenom grunderna i akvarell och en del på ca 45 minuter som fokuserar på att måla himmel och hav.

    Beställ här   

 

Förutom personliga hälsningar, skönsång och presentkort finns även möjlighet att beställa presenter online – som sedan levereras som en fysisk present.

  • Med bud till dörren – eller snygga paket till brevlådan
  • Bestäm leveransdag vid beställning
  • Lämna egen hälsningskicka tårtbud

Tårtbud via CakeItEasy

Överraska något med en tårta! Den tårta man väljer kan levereras till önskad adress men man kan också välja att själv hämta upp sin beställning hos det aktuella konditoriet.

    Beställ här   

godisbox

Godisbox från Godisboxen.se

På Godisboxen.se kan man hitta mängder av fina presenter i form av just godisboxar. Beställningen är enkel och tar inte mer än ett par minuter – man väljer vilken box man vill skicka och kan sedan göra den personlig genom att lägga till en egen bild samt en hälsning/text som kommer tryckas på boxen.

I slutet av beställningen fyller man i till vem boxen ska skickas, samt dennes adress och sedan dyker den upp i brevlådan inom ett par dagar.

 

    Beställ här   


 

nallebudet

Nallebjörn från Nallebudet.se

Skicka en mjuk och gosig nallebjörn till någon genom att gå in på Nallebudet.se. Här finns nallar och andra mjukdjur i olika storlekar att välja på, som passar att skicka till både stora och små. Många av nallarna levereras dessutom med något lite extra, så som lite choklad eller ett par lotter.

    Beställ här   


 

inslagna paket online

Inslagna presenter från Bluebox.se

På Bluebox.se finns produkter inom många olika kategorier. I kassan väljer man till presentinslagning för 35 kronor och i samma steg kan man även välja att lägga till ett kort med en personlig hälsning för ytterligare 29 kronor.

    Beställ här   

 

Foodora – Beställ hämtmat till vännens dörr

Överraska någon med en god bit mat med hjälp av Foodora. Tjänsten finns tillgänglig i stora delar av Sverige och beställningen görs direkt i appen. Genom att fylla i aktuell ort visas tillgängliga restauranger i närområdet.

    Beställ här