Hoppa till innehåll

Frågor & Svar

FRÅGOR OM TÅRTORNA

Kan man ändra utseende på den tårta man vill beställa?

Vissa av tårtorna kan anpassas med till exempel eget foto, en personlig text eller genom andra tillval. Däremot kan man inte designa en tårta helt enligt egna önskemål.

Finns allergivänliga tårtor?

Ja, det finns flera tårtor som går att få till exempel gluten, – och/eller laktosfria. Andra specialbeställningar är dock inte möjliga, om det inte är en beställning som gäller för fler än 40 personer.

Hur många personer räcker tårtorna till?

Du väljer själv hur stor tårta du vill skicka – dom flesta finns att välja som 8-, eller 12-bitars tårta men det finns även tårtor som räcker för upp till 70 personer.

Är tårtorna nybakade när dom levereras?

Ja, tårtorna bakas hos ett lokalt konditori på beställning, och är nybakade vid leverans.

FRÅGOR OM LEVERANS

Kan man få en tårta levererad till vilken adress som helst?

Nej, tårtorna kan inte levereras till vilken adress som helst, utan endast inom utvalda orter och områden. Ange ort eller postnummer i sökfältet för att se om det går att leverera en tårta till den aktuella adressen.

Kan man skicka tårtor till flera olika adresser samtidigt?

Ja, det går alldeles utmärkt att skicka flera tårtor till olika adresser, förutsatt att man levererar dit.

Kan man skicka en tårta till ett företag?

Ja, det går bra att skicka tårta till ett företag, lika väl som till en privatperson.

Vilken tid på dagen levereras tårtan/tårtorna?

Man väljer själv vilken tid man vill att tårtan ska levereras, t.ex. mellan 11.00-12.00 eller mellan 16.00-17.00. Observera att olika tider kan gälla för olika veckodagar – på söndagar levereras inga tårtor alls.

FRÅGOR OM PRISER OCH BETALNING

Vilka betalningsalternativ finns om man vill beställa och skicka en tårta?

Tårtbeställningen kan betalas med faktura, kontokort eller Swish.

Hur får man kvitto på sin beställning?

Vid beställning skickas en orderbekräftelse till angiven e-postadress – detta är ditt kvitto.

Skiljer sig priset beroende på om man väljer att hämta själv eller få leverans till dörr?

Ja, det tillkommer en leveransavgift för den som vill få tårtan levererad till dörr.

Varför skiljer sig tårtorna så mycket i pris?

Tårtornas priser skiljer sig av flera anledningar – dels beroende på dom olika konditoriernas egna prissättningar och dels beroende på vad det är för typ av tårta. Storlek och tillval påverkar naturligtvis också priset.

Vilket företag står bakom tjänsten?

Bjuda.nu drivs av Skribentus AB. Sidan marknadsför produkter och tjänster från CakeitEasy. Vid frågor kring tårtogram – kontakta Cakeiteasy. Vid frågor kring denna webbplats – kontakta oss via Kontakformuläret

 

Frågor om Bjuda.nu

Vem driver Bjuda.nu?

Bjuda.nu drivs av Skribentus AB (org. Nr. 556994- 3060). Skribentus driver flertalet webbportaler som ger information, guidning och prisjämförelser kring olika produkter. Har du feedback eller frågor om Bjuda.nu (som inte finns på den här sidan) är du välkommen att ta kontakt med oss via kontaktformuläret.

Vad är affiliatelänkar för något?

 På undersidan Om & Kontakt kan du läsa att affiliatelänkar förekommer på sidan. Affiliatelänkar har en kod i sig som gör att återförsäljaren vi länkar till vet att besökaren kommer via oss. Om besökaren väljer att handla något och har refererats från Bjuda.nu, får vi en liten provision på det köpet. Det innebär inga extra kostnader för kunden – priset är det samma.

Är ni öppna för samarbete?

Har du en e-butik – eller kanske ett konditori? Vi är öppna för alla typer av samarbeten och har gärna en förutsättningslös dialog för att se vad vi kan göra tillsammans. Vänligen kontakta oss genom kontaktformuläret och märk ämnesraden med ”Samarbete”.

Är Bjuda.nu en e-butik?

Nej, Bjuda.nu tillhandahåller enbart tips, information och guidning. Det gör vi bland annat genom att länka och guida besökaren till rätt butiker – men vi säljer inga produkter själva.

Vilka butiker samarbetar Bjuda.nu med?

Bjuda.nu samarbetar bland annat med följande företag:

  • Cake It Easy. Cake It Easy är en tjänst som gör det enkelt att beställa tårta hem till dörren. De flesta av våra affiliatelänkar går till dem. Nr: 559153 – 1735
  • se. Godisboxen.se är en presenttjänst som funnits i snart femton år. Här kan man skicka godisboxar och själv välja innehåll och utseende.Org. Nr: 556964 9865

     

  • se. Med Memmo.se kan du skicka videohälsningar med kändisar till någon du vill uppvakta.Org. Nr: 559218 3494

     

  • se. Chokladbudet.se erbjuder prenumerationer på choklad – till privatpersoner och företag.Org. Nr: 556984 3914

    Med flera.