Skicka videohälsning från kändis – Så gör du !

skicka hälsning med kändis

Skicka en videohälsning med kändis till någon du vill uppvakta eller överraska. En ”memmo” från en kändis är en uppskattad upplevelse att få som ett fan – oavsett tillfälle.

  • Passar för alla, stora som små!
  • Välj själv hälsningens utformning.
  • Välj bland hundratals olika profiler och kändisar.

Fr. 100 kr

Till Butik / Beställ


Mer info – Memmo – av fans för fans

Memmo är skapat av fans för fans. En personlig hälsning från en kändis kan vara svårt att få tag på utan rätt tillfälle och kontakter. Memmo hjälper dig med detta!

Skicka memmo till en person som du vet är ett fan av en kändis. Det finns hundratals kända profiler att välja bland. Några exempel på de kändisar som finns på memmo är bland annat Glenn Hysén, Suzanne Reuter, Babblarna och Margaux Dietz!

Skicka hälsning med kändis – så gör du

  1. Välj kändis. Det finns hundratals profiler att välja bland.
  2. Boka memmo. Fyll i de uppgifter som kändisen behöver för att göra hälsningen. Betala enkelt med swish eller bankkort.
  3. Få din memmo inom 7 dagar. Kändisen tar emot bokningen och skapar din personliga videohälsning.
  4. Skicka hälsningen till den person som den är tänkt för och invänta en glad och överraskad reaktion!
Till Butik / Beställ

Exempel – Få en personlig hälsning från en kändis inom:

Videohälsning med Daniel Norberg

 Daniel Norberg är en komiker och programledare som bland annat har synts i Mumbo Jumbo på TV4. Daniel är duktig på att sjunga, göra parodier och imitera olika dialekter. Av Daniel kan du få en personlig videohälsning redan inom 24 timmar!

Beställ

digital hälsning med erica johansson

Erica Johansson – via SMS eller Mail?

Erica Johansson blev svensk rekordhoppare i längdhopp redan när hon var 15år! Sedan dess har hon synts i flera olika TV-program, bland annat Mästarnas Mästare och Let’s Dance. Erica är även en profil inom hälsa och träning. En personlig videohälsning från Erica passar för alla som älskar motion och träning.

Beställ

beställa videohälsning med babbsan

Babsan – En digital färgsprakande memmo

 Babsan är en riktig superstar och en ikon inom svensk humor. Babsan kan göra en unik videohälsning som passar till valfritt tillfälle och med det innehåll som du önskar. Babsan passar såväl till ett fan som fyller år och till företaget som vill bjuda sina anställda på lite glamour .

Beställ

Börje Salming på memmo

Börje Salming – Videohälsning från hockeylegend 

Börje Salming är en gammal ishockeyspelare med smeknamnet ”The King”. Börje är utsedd till topp 100 bästa NHL-spelarna genom tiderna. Skicka en personlig videohälsning från Börje Salming till den hockeytokige eller varför inte till hockeylaget som behöver lite extra pepp inför matchen?

Beställ

Videohälsning med Daniel Norberg

 Daniel Norberg är en komiker och programledare som bland annat har synts i Mumbo Jumbo på TV4. Daniel är duktig på att sjunga, göra parodier och imitera olika dialekter. Av Daniel kan du få en personlig videohälsning redan inom 24 timmar!

Beställ

svengöran ericsson memmo

Sven Göran ”Svennis” Eriksson – i din telefon?

Det finns få personer som delar liga med Svennis när det kommer till svenska sportstjärnor. Svennis är en av Sveriges bästa fotbollstränare och har bland annat varit förbundskapten för England och vunnit Serie A med Lazio. En personlig videohälsning från Svennis är något som vartenda fotbollsfan skulle uppskatta och bli riktigt överraskad av!

Beställ

Beställ memmo med pontus youtuber

Pontus Rasmusson – Hälsning från Youtuber

 Pontus Rasmusson är känd från Youtube där han gör olika spännande utmaningar. Pontus fixar en videohälsning anpassad efter just dina önskemål och anpassar hälsningen efter tillfälle. Passar till en vän som är ett fan av Pontus eller varför inte till dig själv?

Beställ

hanna dorsin digtal memmo

Hanna Dorsin – En härlig hälsning !

Hanna Dorsin är en svensk komiker och skådespelare som bland annat har medverkat i Grotesco. Hanna har även varit med i SVTs program På Spåret. Hanna är uppskattad på memmo och ger det där lilla extra i sina personliga videohälsningar.

Beställ

marque hälsning

Margaux Dietz – Youtubern med 300 000 prenumeranter

 Margaux Dietz är en av Sveriges största youtubers och är garanterat en uppskattad kändis att få en videohälsning ifrån. Margaux har över 300 000 tusen prenumeranter på Youtube, en hälsning från Margaux passar såväl till tjejer och killar i alla åldrar.

Beställ

yumi videohälsning

Yumi  – eller Tomu?

 Yumi är en äkta youtuber med sina uppskattade videos och 150 000 prenumeranter. Yumi fixar videohälsningen till vem du vill. Bästis, syster, bror eller kusin, endast fantasin sätter gränserna!

Beställ

Fler exempel…

videohälsning med kändis

 

och många många fler…

Se ALLA kändisar

FAQ

Hur mycket kostar en memmo?

Priset varierar beroende på kändis. Alla profiler sätter sina egna priser utefter hur många memmo de vill och kan göra på en vecka. Gå in på kändisens profil för att se exakt pris.

Hur får jag min memmo?

Memmon skickas på sms och mail till det nummer och mailadress som enges vid bokningen. Tänk här på att om du själv vill skicka eller dela med dig av hälsningen så skriv dina egna kontaktuppgifter, då kan du enkelt skicka vidare hälsningen till den eller de hälsningen är menad för.

Är hälsningen tillgänglig endast under en begränsad tid?

Nej, hälsningen är din för all framtid! Hälsningen är enkel att spara ner till din telefon eller till din dator.

Kan företag också beställa en memmo?

Ja, även företag kan beställa en memmo. Kontakta Memmo så hjälper de er vidare.