Hoppa till innehåll

Skicka glasscheck

Skicka glasscheckar, och godis, i en box direkt till mottagaren. Eget foto kan laddas upp och tryckas på boxens framsida.

  • Porto & valbar bild / foto ingår
  • Box med glasscheck och godis

Box med glass och choklad

Glassbil-box

En klassiker med en glasscheck på 50 kronor, Ahlgrens bilar samt två kexchoklad.

Pris: 279kr

Beställ

Skicka en gox med glasscheckar och godis

Glassiga boxen

 En glassig box med glasscheck på 50 kronor samt smågodis, en Tutti Frutti och ett par Happy Socks.

Pris: 319 kr

Beställ

Presentbox med glasscheck och godis

Sommarboxen

 Sommarboxen innehåller både glasscheck på 50 kr (för soliga dagar) och valfri film på SF Anytime (för regniga dagar). Dessutom ingår smågodis, colaflaskor och gelehallon.

Pris: 309 kr

Beställ

Skicka glass och godis i box

Via Godisboxen.se går det att beställa färdiga godis- och glassboxar som levereras direkt till mottagaren. En uppskattad present som även blir personlig tack vare att eget foto kan laddas upp och tryckas på boxens framsida, utan kostnad.

Nedan visas ett exempel. Den som skickade godisboxen laddade upp ett romantiskt foto på sig själv och sin partner. Fotot trycktes på godisboxens utsida och på insidan finns den hälsning som skrevs vid beställning.

Godisbox utsida-min

Glasscheckarna

Glasschecken gäller för en valfri GB-glass och kan lösas in hos de flesta butiker som säljer GB-glass. Den kan inte lösas in mot kontanter och behöver lösas in till dess fulla värde vid ett och samma tillfälle. Används enklast som delbetalning. Utöver glasschecken ingår även olika slags godis, se exempel på boxar ovan. I ett av paketen ingår även ett par strumpor från Happy Socks 🙂

 

skicka triss och choklad  skicka nutella