Hoppa till innehåll

Kaffe & Bulle på Pressbyrån

  kaffe bulle pressbyrån

  En kaffe & bulle– enklare kan det knappast bli. Samtidigt är det en gest som signalerar genuin omtänksamhet, och något som garanterat lyfter mottagarens humör.

  Den skickas enkelt per mail eller SMS, varpå mottagaren får en QR-kod som kassören i valfri filial scannar för betalning.

  • Bjud på färskmalet kaffe från certifierade gårdar och nybakad bulle
  • Skickas per mail eller SMS
  • Kontrollera giltighetsdatum. Kampanjen sker under en begränsad period.

   

  Så funkar det att skicka kaffe via sms

  Att bjuda på en kaffe och bulle ska vara enkelt.

  För att ge bort den här kupongen behöver du bara fylla i mottagarens telefonnummer eller e-postadress. Dessförinnan väljer du ett värde (21, 42 eller 63 kronor) som kaffe kan inhandlas för. Passa på att bifoga en vänlig hälsning som förgyller mottagarens fikastund.

  Din hälsning och en QR-kod kommer att skickas. Mottagaren behöver bara visa koden för kassören för att ordna betalningen.

  Klicka här för att bjuda på en kaffe och bulle (Annonslänk)

   

  Om Pressbyrån och deras kaffe

  Många av Pressbyråns kunder går dit just för att köpa kaffe. Det serveras bland annat från färskmalda bönor direkt i maskin – bönor som är noggrant utvalda i enlighet med Rainforest Alliance riktlinjer.

  Deras bryggkaffe har mycket smak, samtidigt som det finns en harmoni och balans i det. Det bryggs på ett mörkrostat kaffe med en fruktig och mogen karaktär. Även bryggkaffet är malt på plats för att ge kunderna så färskt kaffe som är möjligt.