Hoppa till innehåll

Skicka Trisslott med posten (Trissogram)

Skicka trisslotter med posten – Färdigt paket med choklad, trisslotter och personlig hälsning. Ett uppskattat sätt att säga Tack!

  • Välj eget motiv och hälsning på asken
  • Chokladask & Två triss
  • Skickas med post över hela Sverige

Fr. 249:-

Beställ här

födelsdagsbox

Födelsedagsboxen

Födelsedagsboxen är en välfylld och populär godisbox till någon som fyller år.

Den innehåller en stor chokladmedalj av fin mjölkchoklad med texten ”GRATTIS” samt en blandning av Geisha, Dumle, Fazermint, ca 180 g. I boxen finns även två trisslotter. Det goda godiset tillsammans med trisslotterna är ett perfekt sätt att gratulera någon som fyller år.

Beställ

jubilarbox

Jubilarboxen

En godisbox med härliga produkter för jubilaren, fylld med spännande och lyxiga smaker.

I boxen finns chokladdoppade macaronmandlar, Anthon Bergs jordgubbar i champagne-praliner och plommon i madeira-praliner samt två olika Lindor sticks – mjölkchoklad och havssalt. Boxen är dessutom kryddad med en trisslott – allt som behövs för att uppvakta en jubilar och förhoppningsvis bjuder skrapet även på jubel.

Beställ

Skicka trisslott med posten

När man vill muntra upp någon både med lite spänning, i form av en eller två Trisslotter, och dessutom något gott att mumsa på är en Trissbox perfekt. Skicka triss och choklad med posten – över hela Sverige.

Boxarna finns att välja med en eller flera trisslotter kombinerat med andra överraskningar så som godis, strumpor, presentkort och smycken. Dekorera förpackningen med ett eget foto för att göra den extra personlig om du vill och skriv en grattis-, krya på dig eller någon annan hälsning som passar.

Skicka Trissbox – Så gör du

  • Gå till Godisboxen här
  • Lägg till ett foto eller motiv till locket
  • Skriv en personlig hälsning  
  • Fyll i  leveransinfo och betala

Frågor & Svar

Hur lägger man till egen bild och text?

Det är bara att följa anvisningarna i beställningen – både bild och text kommer upp som alternativ i separata steg efter att boxen valts.

Kan man skriva en hur lång hälsning som helst?

Nej, hälsningen kan uppgå till max 200 ord, eftersom ytan där texten kommer att tryckas är begränsad.

Hur lång är leveranstiden?

Du väljer själv ett önskat leveransdatum i samband med beställningen. Har datumet ingen betydelse levereras boxen normalt inom 1–3 arbetsdagar.

Kan man skicka en trissbox till någon som är minderårig?

Eftersom lotter och spel har en åldersgräns på 18 år så är det inte lämpligt att skicka en trissbox till någon som är minderårig.