Hoppa till innehåll

Skicka godis – Presentförpackning

skicka godis med eget tryck på förpackningen

Att uppvakta någon man tycker om med godis är alltid uppskattat. När någon du håller kär fyller år kan du snabbt och enkelt skicka en smarrig godisbox med posten. Boxarna passar för alla smaker, oavsett om man gillar sött, salt eller surt, och levereras direkt till mottagaren.

  • Skicka över hela Sverige
  • Färdiga boxar med olika teman
  • Lägg till biobiljetter, glasscheck, gosdjur m.m.
  • Välj eget motiv på insidan av boxen (foto eller grafik)

Triss och choklad      nutella box      fredagsmysboxen

Påbörja beställning här

Mer info

Godisbox utsida-min

Det finns många tillfällen och anledningar att uppvakta eller överraska någon man tycker om och att skicka en låda fylld med godis är både roligt och väldigt gott!

Godisboxarna finns i flera varianter och kan anpassas efter flera olika önskemål, och trots att dom packas och skickas av någon annan blir dom väldigt personliga. Vill man så kan man dessutom komplettera med bland annat trisslotter och presentkort för att göra någon extra glad.  Beställningen är klar på ett par minuter och boxen levereras dessutom på önskat datum.

Såhär går det till att skicka godis

  • Välj vilken box du vill skicka, till exempel ”kryaboxen” eller ”finsmakarboxen”
  • Välj det motiv du önskar till godisboxen. Du kan antingen kan välja mellan färdiga alternativ eller ladda upp en egen bild.
  • Skriv din hälsning till mottagaren, som placeras i lockets insida.
  • Ange mottagarens adress
  • Betala – kan göras med bankkort, Swish eller Klarna.
  • Boxen skickas – Du väljer själv vilket datum boxen ska levereras i mottagarens brevlåda. Paketet skickas med Postnord.

Se vårat test av Godisboxen här

Påbörja beställning här

 

Triss och choklad      nutella box      fredagsmysboxen

Finns det allergivänliga boxar?

Ja det finns flera allergivänliga boxar att välja bland, samt en hel kategori som heter just ”allergivänliga boxar”. Där finner man till exempel alternativ som är laktosfria, glutenfria, veganska och sockerfria.

Hur lång är leveranstiden?

Man väljer själv ett önskat leveransdatum för sin godisbox och då levereras den normalt sett dagen innan. Man kan få boxen redan inom en dag om man lägger beställningen senast kl 14 föregående dag. Observera att det inte är någon garanti att få boxen dagen efter – men leveranstiderna är vanligen korta.

Kan man returnera sin godisbox om man inte är nöjd?

Nej, det går inte att returnera en redan levererad godisbox, eftersom ångerrätten inte gäller för livsmedel. Skulle något däremot vara fel med varan kan man kontakta kundtjänst för vidare hjälp.