Hoppa till innehåll

Digitala alla hjärtansdag presenter

  En personlig hälsning, en vacker blomma eller en upplevelse – vad vill du ge till din käresta på alla hjärtans dag?

  Digitala presenter till alla hjärtans dag är en bra lösning för den som vill uppvakta någon på avstånd, för den som inte vill eller kan springa runt i affärer eller för den som är ute i sista minuten. Det finns mycket att välja bland och flera av alternativen är både romantiska, unika och personliga. Nedan följer några förslag på digitala presenter som beställs på nätet och kan levereras direkt till önskad mottagare. För dig som hellre vill ge bort en fysisk present, i stället för en digital, finns här en rad presenttips.

  Videohälsning från en känd person

  En videohälsning är en rolig, personlig och minnesvärd present som passar utmärkt som gåva på alla hjärtans dag. Hos Memmo.se finns en rad olika kända ansikten att välja bland – alltifrån skådespelare och artister till influensers och sportprofiler, som spelar in en hälsning utifrån beställarens önskemål. Kanske finns din kärestas stora idol med i utbudet – och vad passar då bättre än en personlig hälsning från denne?

  Skicka en ros – via sms

  Rosen är kärlekens och romantikens blomma och en vanlig gåva på alla hjärtans dag. Har du inte möjlighet att själv räcka över en så finns möjlighet att skicka en – via sms. Tjänsten finns hos Interflora.se och beställningen görs direkt på hemsidan. Mottagaren får, inom en halvtimme, ett sms om att en ros finns att hämta hos en blomsterbutik i närheten!

  nallebudet

  Nallebjörn via Nallebudet

  Skicka en nalle eller annat härligt mjukisdjur till någon du tycker om. På Nallebudet.se finns ett stort utbud av färdiga paket att välja bland men det finns även möjlighet att designa ett alldeles eget bud, där mjukdjuret kan få sällskap av härliga doftljus, smarrigt godis eller andra roliga prylar. Enkelt och dessutom väldigt personligt.

  Sångogram med personlig hälsning

  Säg det med en sång! Med ett sångogram från Upplevelse.com finns 10 olika låtar att välja bland, som vid inspelningen ackompanjeras av vackert pianospel. Vid beställningen finns även möjlighet att lägga till en personlig hälsning, vilken läses upp av sångerskan. En unik och minst sagt romantisk present till någon du tycker om.

  upplevelse presentkort

  Presentkort på upplevelse – för två

  Spaupplevelser, mat- och dryckesprovningar och hotellövernattningar. Hos Upplevelse.com finns många romantiska aktiviteter som kan bokas för två personer – perfekt för dig som vill ta med din partner på en riktigt härlig överraskning. Alla upplevelser köps som presentkort och kan levereras digitalt direkt efter beställningen.