Hoppa till innehåll

Skicka presentkort på Hello Fresh

  Ge bort en, eller ett par, matkassar från Hello Fresh. Kan skickas till mottagaren via mail, sms eller brev.

  • 100 kr – 2 000 kronor
  • Kan levereras digitalt
  • Uppskattat av de flesta
  Beställ

  Om Hello Fresh

  Hello Fresh är internationell leverantör inom matkassar. De är exempelvis den största aktören i USA och har verksamhet i ett flertal europeiska länder. Dess koncept är ett erbjuda nyttiga, goda och snabba måltider via matkassar till dörren. Det ska vara enkelt att laga nyttigt…

  De har därmed samma affärsidé som många andra matkasseföretag i Sverige men genom att ha ett extra stort fokus på användarvänligheten och enkelheten har de vuxit starkt även sedan de lanserades i Sverige år 2019.

  Goda omdömen

  Hello Fresh har även mycket goda omdömen av dess användare och på jämförelsesidor för matkassar. I slutet av december 2023 hade företaget HelloFresh 4,1 av 5 på Trustpilot vilket kan jämföras med Linasmatkasse (3,9) och Middagsfrid (1,5). I en stor jämförelse av matkassar utses de även till ”bästa matkassan” och bland annat nämns ”Stor variation” och ”Klimatsmart” som två av orsakerna.

  Så fungerar presentkortet

  Presentkortet köps online och kan beställas på valfri summa mellan 100 kronor och 2000 kronor. Vid beställning väljs om det ska levereras via SMS, Mail eller brev. Eftersom det kan levereras digitalt går det att beställa och skicka presenten till en vän inom fem minuter!

  Tips – Se även andra digitala presenter som kan skickas inom 5 minuter!

  Mottagaren löser in presentkortet i samband med att valfri prenumeration på matkasse startas. Det som skiljer dem åt är hur många personer som kassen ska räcka till, samt antal recept per vecka. Leverans sker sedan direkt till dörren. Både mat och recept följer med vilket gör det enkelt att skapa nyttig, god och snabba måltider.

  Se även:

  skicka triss och choklad