Hoppa till innehåll

Skicka Hello Fresh matkasse

  Ge en komplett matkasse från Hello Fresh till din vän. Levererad till dörren! Allt från en gång till abonnemang.

  • Nyttig mat
  • Matkasse till dörren
  • En gång – eller flera

  Se utbud på Hellofresh.se


  Så går det till

  Hello Fresh är en av de större leverantörerna i Sverige av matkassar. Via hemsidan går det att starta ett abonnemang med leverans av matkasse direkt till mottagarens dörr. Eftersom abonnemanget inte har någon bindningstid kan du själv säga upp det efter att önskat antal matkassar har levererats.

  1.       Kontrollera Leveransområde

  Börja med att kontrollera att Hello Fresh levererar inom det område som mottagaren av present bor. Det finns en lista på alla leveransorter på hemsidan sorterade i bokstavsordning.

  2.       Välj kasse

  Nästa steg är att välja vilken slags matkasse som önskas ges bort. Hello Fresh har fyra olika kassar som går att välja mellan:

  • Klassisk – En blandning av klassiska svenska samt internationella rätter.
  • Familjevänlig – Snabblagad matkasse med rätter som hela familjen troligtvis tycker om.
  • Vegetarisk – Full med grönsaker och proteinrika grödor.
  • Snabbt och Enkelt – En kasse för den som har ont om tid och behöver laga maten liten snabbare än vanligt.

  Utöver att välja matkasse sker även val gällande hur ofta den ska levereras (exempelvis en gång i veckan) antal rätter och portioner.

  3.       Betala och välj leveransadress

  Sista steget är att ange leveransadress och vilken tid/dag som kassen ska levereras. Oftast finns enbart en eller två tider att välja på så se till att mottagaren verkligen är hemma vid leverans.

  Om Hello Fresh

  Med ”enkla recept och färska ingredienser” har Hello Fresh lyckats slå sig in på en annars starkt konkurrensutsatt marknad. Deras inriktning är att erbjuda hälsosamma måltider som både är enkla och snabba att laga. Som alla andra matkasseföretag sker leverans hem till dörren en gång i veckan.

  En unik funktion är att matkassen kan skräddarsys både utifrån innehåll och storlek. Det är därmed lätt för de flesta familjer att hitta ett alternativ som passar deras familjeförhållande.

  Goda omdömen

  Överlag ges mycket goda omdömen till matkassarna. I Testkungens recension av Hello Fresh” anges att ”recepten är varierande och enkla att följa”. De berömmer även Hello Fresh för att de fokuserar på fräscha och säsongsbetonade råvaror. Dessutom ges högt betyg utifrån att det krävs minimalt med ingredienser hemma för att rätterna ska kunna lagas.

  Även Trustpilot visar att kunderna är mycket nöjda med tjänsten. På hösten 2022 var det över 9700 recensioner lämnade om matkasseföretaget på Trustpilot. Av dessa hade 57 % lämnat allra högsta betyg, dvs 5/5. Därefter kom 4/5 i betyg vilket 29 % hade gett. Enbart 6 % hade gett bara en eller två stjärnor i betyg.

  ” Är jättenöjd med mina leveranser. Fina råvaror och varierande recept. Gillar också att man kan byta måltider. Passar vår familj perfekt!” / Recension på Trustpilot från 8 sep 2022