Hoppa till innehåll

Skicka julklapp online – 10 förslag

  Vill du ge en julklapp till någon som bor långt borta eller som du inte har möjlighet att träffa under jul? Då kan en digital present komma väl till pass – här presenteras några förslag.

  • Enkla beställningar
  • Snabba leveranser
  • Kan skickas vart och när som helst

  Önska god jul via en kändis

  Önska god jul via en kändis – på Memmo.me finns möjlighet att skicka personliga videohälsningar som spelats in av kända personer. I utbudet finns något för dom flesta, oavsett ålder och intresse. En av dom kända profilerna är självaste jultomten men det finns även många andra kända ansikten – så som Edward Blom, Arvingarna och Sean Banan.

        Beställ här      


  sångogram skicka

  Skicka ett sångogram

  Ett sångogram är en värmande present som passar vid alla typer av tillfällen – så även jul. Det finns 10 olika låtar att välja bland och den valda låten sjungs av en sångerska som ackompanjeras av piano.

  Förutom vacker sång kommer sångerskan även att läsa upp en personlig hälsning – ett perfekt och lite annorlunda sätt att överraska någon i juletid.

        Beställ här      


   

  upplevelse presentkort

   

  Digitalt presentkort via upplevelse.com

  Den perfekta julklappen till en person som har allt är en upplevelse. Hos upplevelse.com finns ett stort utbud och något som passar för dom allra flesta – alltifrån dryckesprovningar och flygturer av olika slag till avkopplande massage.

  Välj ut en specifik upplevelse som du tror passar för mottagaren eller låt denne välja själv från utbudet. Presentkortet kan levereras digitalt – vilket sker direkt efter beställningen.

        Beställ här      


  Chokladask

  Prenumeration på choklad

  Härliga chokladaskar och mumsiga praliner hör julen till men varför inte förlänga njutningen för någon du tycker om? Via Chokladbudet.se finns möjlighet att köpa prenumerationer på choklad i olika former och smaker, som levereras en gång i månaden.

  Välj själv hur längre prenumerationen ska fortsätta – till exempel 3 månader eller ett helt år.

        Beställ här      


  matlagningskurs online

  Digital såskurs

  Ge bort en digital såskurs i julklapp till den som gillar matlagning och gärna lär sig nytt inom området. Kursen leds av kocken Tommy Myllymäki som bland annat gjort sig känd genom Kockarnas kamp.

  Kursen är helt onlinebaserad och består av 8 lektioner fyllda av tips, övningar och goda recept.

        Beställ här      


  godisbox

  Godisbox via Godisboxen.se

  Skicka en box fylld med smaskigt godis via Godisboxen.se – välj någon av dom tillgängliga ”julklappsboxarna” som innehåller juleskum, polkakäppar och annat juligt godis eller någon annan passande box från utbudet.

  Designa den med en personlig bild och hälsning och lägg till ytterligare klappar i boxen, så som biobiljetter och lotter, om så önskas.

        Beställ här      


   

  vinprovning digitalt

  Digital vinprovning

  Vinprovning online, som ger nya kunskaper kring viner och dess karaktäristiska drag. Vinprovningen leds av en vinexpert och förutom lärofyllda lektioner ingår även en inköpslista på viner som finns att hitta hos Systembolaget.

  Provningen köps som presentkort – men tänk på att mottagaren måste vara 18 år eller äldre.

        Beställ här      


  Presentkort på E-bok / ljudbok

  1999 var böcker årets julklapp men för en bokmal kan det knappast bli för mycket av det goda.

  Ett presentkort på en E-bok / ljudbok kan därmed vara en passande klapp – på så vis kan mottagaren själv välja bok bland dom tusentals titlar som finns i utbudet. Presentkortet skickas digitalt och det finns möjlighet att skicka med en personlig hälsning.

        Beställ här      


  inslagna paket online

  Inslaget och klart från Bluebox.se

  På Bluebox.se finns mängder av produkter inom flera olika kategorier. Det finns presenter som passar för både stora och små och i kassan finns möjlighet att välja att få produkten inslagen som ett paket för en extra slant.

  Det finns även möjlighet att skicka med en personlig hälsning mot en liten avgift. Det färdiga paketet skickas sedan till angiven mottagare – kanske en vän eller familjemedlem.

        Beställ här      


  skicka en ros med telefonen

  Skicka en ros via sms

  En vacker, julröd ros kan lysa upp i vintermörkret för vem som helst och nu kan du skicka en (eller flera) via sms.

  Beställningen är enkel – du fyller i dom uppgifter som efterfrågas, eventuellt en personlig hälsning och inom en halvtimme meddelas mottagaren via ett sms att det finns en överraskning att hämta hos en blomsterbutik i närheten. Under beställningen finns möjlighet att välja ett specifikt datum och tid som sms:et ska levereras på.

        Beställ här