Hoppa till innehåll

Skicka blommor med bud

  skicka blommor online

   

  Att skicka blommor med bud kanske inte är något nytt men däremot har det aldrig varit enklare. Uppmuntra någon som är sjuk eller uppvakta någon som fyller år – blommor passar vid alla tillfällen och är dessutom väldigt uppskattat att få.

  • Blombud över hela världen
  • Stor variation på buketter och arrangemang
  • Möjlighet att lägga till extra gåvor

   

  Skicka blommor – så gör du

  Det enda som behövs för att beställa ett blombud och få det levererat är en dator, surfplatta eller mobiltelefon. Du gör valen och därefter sköter leverantören resten – alltifrån att sätta ihop buketten till att se till att den levereras till mottagarens angivna adress.

  1. Välj leverantör – Gå in på sidan http://www.skickablommordirekt.se och välj någon av dom anslutna blomsterleverantörerna.
  1. Välj blommor – Kolla igenom utbudet av blommor och arrangemang och välj det som passar för det aktuella tillfället – till exempel under kategorin ”mors dag” ”födelsedag” eller ”bästsäljare”.
  1. Tillägg – Lägg till en extra gåva om så önskas – till exempel en liten chokladask, en gosig nallebjörn ett vackert halsband eller ett enkelt kort med en fin hälsning.
  1. Lämna uppgifter – Fyll i dom uppgifter som efterfrågas, så som mottagarens namn och adress, önskat leveransdatum, tid etc.

  Det kan även finnas möjlighet att fylla i om blommorna kan lämnas utanför dörren om mottagaren inte är hemma vid tillfället, eller om man hellre önskar ett nytt leveransförsök vid senare tillfälle.

  1. Betala – Slutför beställningen genom att betala.

  Dom valda blommorna kommer att levereras med bud till mottagarens adress, hela vägen fram till dörren. Det går lika bra att skicka blombud till en granne längre ner på gatan lika väl som till någon som befinner sig på andra sidan jordklotet! Det enda som möjligen är svårt med att skicka blommor till någon man håller kär är att välja bara en av alla dom vackra buketter som floristerna valt ut.

  Hur går det till?

  Dom florister som erbjuder blomleverans av det här slaget är anslutna till stora samarbetsnätverk som stäcker sig runt hela Sverige så väl som i andra länder. På Skicka Blommor Direkt finns flera av dessa leverantörer samlade och beställningen går sedan ut till den florist som är ansluten till nätverket och som finns närmast den angivna mottagaradressen.

  Detsamma gäller vid blombud som levereras utomlands – det är en ansluten florist i det aktuella landet som fixar blommorna och står för leveransen. Tanken är att det ska vara smidigt och enkelt att skicka blommor.