Hoppa till innehåll

Ge streaming i present

 • av

Beställ en streamingprenumeration till en vän. Uppskattad present som räcker länge!

 • 10-tals streamingtjänster att välja mellan
 • Musik, Video, Ljudböcker…
 • Beställ online – Ge bort digitalt eller via grattiskort
Påbörja beställning här

Så går det till

1,. Välj streamingtjänst

Prenumeration.deals listas flera streamingtjänster som kan beställas online – till dig själv eller som present till någon annan. Det går exempelvis att beställa en prenumeration på:

 • HBO Max
 • TV4 Play
 • Viaplay
 • Discovery X
 • Netflix

En del av dessa erbjuder ”första månader gratis” vilket kan vara ett sätt att prova på tjänsten innan man bestämmer sig för att behålla den. Klicka på den streamingtjänst som du tror att mottagaren önskar. I detta fall väljs Viaplay.

2. Välj nivå

Flera av dessa streamingtjänster kan tecknas på olika kontonivåer. I korthet innebär det att ju högre pris som betalas desto mer tillgång till olika filmer, serier och sport går det att nå. Hos ViaPlay finns det tre olika alternativ:

 • Film & Serier – Passar för dig som älskar filmer och serier och inte har behov av att se på sport.
 • Medium – Här ingår det, utöver vad som ingår ovan, även en hel del sportsändningar.
 • Total – Här ingår det, utöver vad som ingår ovan, premiumsportsändningar, exempelvis Premiere League och NHL

3. Skapa konto

I detta läge skapar du ett konto hos den valda streamingtjänsten. Det brukar krävas namn och mailadress. Om prenumerationen ska ges bort i present kan du använda din egen mailadress för att sedan be personen ändra mailadress när gåvan har mottagits. Vilka olika betalningsalternativ som finns varierar mellan de olika streamingtjänsterna. Alla tar kort men det kan även finnas möjlighet att betala via exempelvis PayPal.

4. Ge bort

Nu kan du ge bort en present till din vän. Gör ett digitalt eller fysiskt grattiskort med inloggningsuppgifterna till kontot och ange även hur många månader som du betalat för tjänsten.

Eller via presentkort

Om du inte vill registrera ett konto på din egen mailadress, eller registrera ett kort som betalningsalternativ, går det att köpa ett fysiskt presentkort. Hos exempelvis ICA, Hemköp och Circle K säljs presentkort som gäller hos de flesta olika streamingtjänsterna som erbjuds i Sverige. Utöver att köpa ett fysiskt presentkort går det även att köpa digitala värdebevis via exempelvis Elgiganten.

Välj Streamingtjänst

Utbudet är något mindre om ett fysiskt värdebevis önskas köpas istället för att ett konto öppnas online. Men de största tjänsterna finns oftast representerade så som Spotify, ViaPlay och Netflix.

Välj belopp

Värdebevisen kan antingen vara på fasta belopp (exempelvis 100 kronor) eller en viss tid (exempelvis 1 månad).

Ge bort värdebevis

Kortet aktiveras när det betalas i kassan. Därefter kan du antingen skicka värdebevisets koder digitalt eller slå in det i ett paket och ge bort.

Kombinera gärna med…

Att få film, musik eller video är alltid trevligt…..Men räcker pengarna till lite mer kan streamingpresenten matchas med något passande att äta på.

Chokladogram – Chokladogram innebär att choklad skickas till mottagarens bostadsadress. Väl förpackat så att paketet går ner i brevlådan. Perfekt att avnjutas till en romantisk komedi. Det är även möjligt att beställa choklad på prenumeration.

Tårtogram – Bullar, semlor eller tårtor? Beställ ett tårtbud som levererar det goda till dörren samma dag som personen ska firas. Fira födelsedagen med en tårta och spännande thriller?