Hoppa till innehåll

Bjuda.nu hjälper dig att bjuda…

    Som en gest, en present eller en rolig överraskning. Enkelt, snabbt, smidigt och digitalt. Bjuda.nu är nu lanserat, med målet att göra det enkelt att Bjuda.

    Tycker du att det känns tråkigt att bara skriva ”Grattis!” på vännens Facebookvägg på födelsedagen? Vi med. Betydligt roligare är att skicka en glass istället. Genom Bjuda.nu kan du enkelt skicka ett så kallat Glassogram, som ger mottagaren en summa pengar att köpa GB-glass för.

    Så fort du har betalat för ditt Glassogram (kan göras med Kreditkort, Direktbetalning eller Swish) så får din vän ett SMS med en länk i. Genom att klicka på länken öppnas en bild på en QR-kod som kan skannas hos valfri Pressbyrå. Det går också att skicka direkt via e-post.

    Framöver kommer Bjuda.nu att förmedla fler erbjudanden likt detta. Erbjudanden som är perfekta att använda till Fars eller Mors dag, alla hjärtans dag, födelsedagar och andra speciella tillfällen. Eller när du bara vill göra någon lite glad. Tills dess kan du skicka ett Glassogram eller två.

    Välkommen!