Hoppa till innehåll

Veganska presenter – Skickas direkt till mottagaren

  Köp veganska presenter online – som kan levereras direkt till valfri mottagare. En fin överraskning som passar vid alla tillfällen.

  • Veganska presenter – godis, fika, delikatesser
  • Eget foto på kartongen (Godisbox)
  • Levereras inom hela Sverige

  skicka

  Veganboxen – godisboxen.se

  Veganboxen från godisboxen.se är en box fylld med veganskt godis i olika smaker. I boxen ligger en påse med frukthjärtan, en påse med det klassiska ”skallegodiset” samt två chokladbars från Malmö Chokladfabrik.

  Den ena chokladbaren, med 52 % kakaohalt, smakar ”Mint & Candy Cane” och den andra baren är av 70 % kakao och har smakerna apelsin och ingefära.

  Pris: 229 kr

  Beställ

  Bärigaboxen

  Bärigaboxen från Godisboxen är inte bara vegansk utan även ekologisk, glutenfri och Fairtrademärkt. Boxen är fylld med två härliga sorter från ”Veggie Peggy´s – chokladdoppade jordgubbar och vitchokladdoppade blåbär.

  Boxen innehåller två påsar av varje sort och varje påse innehåller 50 g. En perfekt överraskning till den bärtokige chokladfantasten!

  Pris: 219 kr

  Beställ

  Veganlådan Presentlåda

  En lyxig presentlåda innehållandes veganska delikatesser! Med den här lådan behöver mottagaren inte kompromissa med vare sig smak eller kvalitet och dessutom innehåller den en härlig mix av godsaker:

  • Choklad med lakrits
  • Rostade mandlar med citron och havssalt
  • Chegworth Valley äppeljuice
  • Saltblandning – Salt of hearts
  • Ruby Red Popcorn

  Pris: 389 kr

  Beställ

  veganskt lakrtits

  Haupt Lakrits – Färsk, vegansk lakrits

  Färsk, långkokt och vegansk lakrits med salmiaksmak, från den svenska tillverkaren Haupt Lakrits Studios. Den långkokta lakritsen, som kommer i en fin burk, har en intensiv och kolaliknande smak. Lakritsen är även glutenfri och fri från palmolja. Burken innehåller 250 g smarrig lakrits!

  Pris: 99 kr

  Beställ

  Veganska presenter online – snabbt och enkelt

  Att beställa veganska presenter online är både enkelt och går snabbt. Presenterna kan levereras till valfri mottagare inom Sverige och kommer i en fin låda eller som inslagen present.

  Godisboxen.se – box med eget foto

  Godisboxen.se säljer härliga boxar fyllda med godis och annat smått och gott. Vid beställningen går det även att lägga till något extra, så som biobiljetter, presentkort och trisslotter.

  Boxarna kan dessutom göras personliga – dels genom en personlig hälsning som placeras i lockets insida, dels genom att ladda upp ett eget foto som kommer att pryda boxens utsida.

  Beställningen görs med några klick och leverans sker till mottagarens brevlåda inom ett par dagar. Det går även att fylla i ett önskat leveransdatum, för att få boxen levererad till exempel på en födelsedag.

  Bluebox.se – Skicka inslagna paket

  • Snyggt inslagna
  • Stort soritment på presenter
  • Hälsningskort som tillval

  Bluebox.se har ett stort utbud av produkter – både ätbara och icke ätbara. I sortimentet finns en hel del veganska produkter som passar fint som presenter till personer som valt att äta och leva växtbaserat.

  Beställningen kan skickas till valfri mottagare och i kassan går det att lägga till presentinslagning mot en kostnad på 35 kronor, samt ett hälsningskort för en summa av 29 kronor.

  Leveransen sker inom ett par arbetsdagar men det går även att fylla i ett önskat datum för leverans, om presenten ska nå mottagaren vid ett speciellt tillfälle.