Hoppa till innehåll

Studenttårta Stockholm

Beställ en studenttårta i Stockholm – Hämta på konditori eller få leverans till dörren. 

studenttårta från thelins

vegansk tårta stockholm

Beställa tårta i Stockholm med hemkörning

 

  • Tårtan kan levereras eller hämtas på konditoriet
  • Välj mellan flera olika storlekar
  • Betala säkert och snabbt med kort, Swish eller Klarna faktura.

Skicka studenttårta i Stockholm

För att skicka en studenttårta i Stockholm behövs en dator, mobil eller en surfplatta – samt ett par minuter för att genomföra beställningen. Man väljer själv dag och tid för leverans eller upphämtning och sedan sköter resten sig självt!

Gör såhär:

  1. Gå in på sidan Cake It Easy
  2. Välj alternativet ”Studenttårta”
  3. Väljs storlek – 12 eller 16 bitar
  4. Lägg till text och andra valbara alternativ om så önskas
  5. Gå vidare till kassan och välj leveransalternativ – hemleverans eller hämta själv i butik
  6. Genomför köpet
  7. Invänta dag för leverans eller upphämtning!

Leverans enligt önskemål

Leverans ända fram till dörren kan göras på flera orter i Stockholm och under beställningens gång ser man direkt om det är möjligt att få studenttårtan levererad till den önskade adressen eller ej. Är det möjligt fyller man själv i dag och tidpunkt då man vill att leveransen ska ske och sedan är det bara att vänta!

Om den önskade adressen inte finns, eller om man föredrar att hämta själv, kan man istället välja alternativet där upphämtning sker hos konditoriet – även det efter önskemål om datum och tid.

Studenttårta med eget foto

Ett annat alternativ för den som vill uppvakta en student med en tårta är att välja en fototårta. Beställningen görs på samma sätt men man har möjlighet att ladda upp en personlig bild eller foto – som trycks med ätbar färg och placeras på tårtan.

Fototårta finns som val hos flera konditorier i Stockholm och det finns många storlekar att välja bland – samt att man kan ändra färger och smaker i större utsträckning.

Göra egen studentårta i Stockholm

Studentbild på egen tårta

Vill man hellre baka en egen tårta, men ändå göra den lite extra speciell för detta extra speciella tillfälle, kan man beställa en tårtbild med eget foto. Beställningen görs då på Tårtdekoration.com och den ätbara bilden levereras hem till brevlådan inom 4–5 arbetsdagar. Bilden kan sedan monteras på alla typer av tårtor och håller dessutom länge i obruten förpackning.

Tårtdekoration.comÄtbar tårtbild med eget foto – Skickas inom 4-5 dagar