Hoppa till innehåll

Skicka tårta Umeå

Skicka en tårta med bud i Umeå till mottagarens dörr – eller hämta på bageriet. Köpet sker online med ett par klick. 

             

 

  • Betala tryggt med Klarna online.
  • Tårta fram till dörren i Umeå.
  • Från lokalt bageri

Så gör du

Att skicka en tårta är enkelt. Såhär funkar det:

  1. Gå in på Cake it Easy’s hemsida.
  2. Välj den tårta du vill skicka.
  3. Välj storlek.
  4. Ladda upp bild om det skall vara en bildtårta.
  5. Berätta om eventuella allergier.
  6. Välj om du ska hämta upp tårtan eller om den ska levereras till mottagaren direkt.
  7. Betala och beställ din tårta!

 

Vilka levererar i Umeå?

Med hjälp av Cake It Easy´s tjänst, där du beställer tårtan online, så kan du beställa produkter från ett konditori i Umeå – Ullas Konditori. På hemsidan ser du vilket utbud som finns. I skrivande stund hittar du bland annat prinsesstårta, gräddtårta, bildtårta, drottningtårta och frukttårta.

 

Skicka en bildtårta för att göra det personligt

När du skickar tårta i Umeå kan du välja en bildtårta. Du kan välja att få den i form av en prinsesstårta (grön eller vit marsipan) eller en drottningtårta. För att ladda upp bilden klickar du på “Bildtårta” och följer beställningsschemat. Efter att ha valt storlek och tårtsort klickar du i “Ja” på frågan Vill du ha bild på tårtan? Sedan är det bara att dra bildfilen och släppa den över rutan som dyker upp.

Frågor och svar

Jag bor i en ort som ligger strax utanför Umeå, men hittar den inte i sökfältet?

I sådana fall är sannolikheten att de inte levererar dit. Det kan vara värt ett försök att kontakta dem dock, eftersom de har ett nätverk av bagerier och konditorier som ännu inte finns tillgängliga på deras webbplats.

Hur skickar jag bilden som ska vara på tårtan?

Det är inte alla tårtor som det är möjligt att lägga till en bild på. Om det är det, kommer det att dyka upp som ett steg i beställningsschemat. På frågan “Vill du ha bild på tårtan?” klickar du “Ja”. Sedan laddar du helt enkelt upp bilden från datorn. Om du bara vill visa tårtor som kan ha bild på sig, kan du använda filterfunktionen. Tryck på filtret “Lägg till bild på tårtan?” så ser du enbart de produkter där detta är möjligt.

Vad händer om jag ångrar mig eller glömde något?

Om du vill avboka eller ändra en order behöver det göras två dygn innan det överenskomna datumet för upphämtning eller leverans. Om deadline har passerat, så kan du ta kontakt med Cake it Easy, och kanske går det att avbeställa eller ändra i beställningen i alla fall. Vill du byta dag eller tidpunkt för upphämtning eller leverans så behöver du kontakta konditoriet så snart det är möjligt. Vill du ändra på själva innehållet i ordern, så kan du svara på det bekräftelsemail du fick efter betalningen. Skriv helt enkelt där vad du önskar ändra.

STARTA BESTÄLLNING HÄR