Hoppa till innehåll

Skicka tårta Malmö

Skicka tårta till valfri adress i Malmö – Tårtbud till dörren med tårta, smörgåstårta eller bakelser.

Tårta med bild               Klassiska tårtor

pärontårta

Päron- Från 300 kr

fototårta malmö

Eget Foto- Från 414 kr

prinsesstårta malmö

Prinsess- Från 282 kr

citronmoussetårta m

Citronmousse – Från 270  kr

budapesttårta i malmö skicka

Budapest- Från 300 kr

Skicka tårtbud inom Malmö

Vill du skicka en tårta till någon som bor i Malmö? Om du befinner dig på en annan ort, eller har ont om tid, är det en perfekt gåva. Dessutom är det enkelt – i den här texten kan du läsa om hur det går till.

 • Leverans inom hela Malmöområdet.
 • Välj storlek, tårtmodell och antal.
 • Du kan göra en bildtårta med eget motiv.
Påbörja beställning här

Så gör du för att skicka tårta inom Malmö

Tillvägagångssättet är enkelt, och urvalet är stort. Konditorierna kan till exempel erbjuda budapestlängder, smörgåstårtor, prinsesstårtor och gräddtårtor med vackra dekorationer. Malmö är en av Sveriges största städer och har således ett ganska stort antal konditorier som kan skicka tårta.

Så hur gör man då för att skicka tårta i Malmö? Såhär går det till, med Cake it Easy. 

 1. Gå in på Cake it Easy.
 2. Välj den tårta som du önskar skicka med tårtbud.
 3. Välj hur stor den ska vara.
 4. Anpassa tårtan med text, bild och andra alternativ som väljs direkt på hemsidan.
 5. Skriv in mottagarens adress.
 6. Betala och välj leveransdatum.

Flexibel leverans

I Malmö går det att få leverans hela vägen fram till dörren med tårtbud. När du gör beställningen och skriver in adressen får du bekräftat direkt om det levereras till den önskade adressen. Om leverans sker dit är det bara att klicka i önskad dag och tidpunkt då tårtan ska levereras till dörren. Sedan är det bara att betala – resten sköter sig självt.

Skulle de inte leverera till adressen – till exempel om den ligger en bit utanför Malmö – går det åtminstone att välja att hämta upp tårtan hos konditoriet som har bakat den. På så vis slipper man lägga ned tid på att baka den själv.

Bra att känna till

 • Så betalar du. Hos Cake it Easy kan du betala med faktura, kort eller delbetalning. För företag gäller faktura eller kort.
 • Så avbokar eller ändrar du en beställning. Vill man avboka eller ändra i en beställning behöver man göra det senast två arbetsdagar före dagen som tårtan ska levereras. Vill göra några ändringar bör du alltså kontakta konditoriet så snart som möjligt.
 • Specialdesignade tårtor. Vill du skicka tårta i Malmö som är specialdesignad kan du inte göra det med den här tjänsten. Det finns en del valbara alternativ, så du kan i hög grad anpassa den efter egen smak och tycke, men det går inte att göra en specialtårta från grunden.
Påbörja beställning här