Hoppa till innehåll

Skicka tårta Lund

Välj och skicka tårta i Lund – Med leverans till dörren eller hämtning på bageriet

 

bildtårta lund

Bildtårta – Från 340 kr

banzatårta lund

Bananza – Från 215 kr

frukttårta

Frukttårta – Från 215 kr

skicka prinsesstårta lund

Prinsess – Från 215 kr

whiskeytårta

Whiskeytårta- Från 215 kr

äppelmaräng

Sommarmaräng- Från 267 kr

Så fungerar det  – Skicka tårta i Lund

  • Välj tårta
  • Välj storlek/antal tårtor
  • Välj leveransadress – leveransdatum
  • Betala
Påbörja beställning här

Just nu finns det 12 olika tårtor, tårta med bild, till och med semlor som kan skickas med tårtbud. Budet skickas med ett konditori som är anslutet till Cake It Easy. Välj tårta, välj storlek, välj adress och snart är överraskningen på väg till valfri adress i Lund

Det behöver inte vara semmeldagen för att man ska vilja sprida glädje med en riktig gofika. Har ni utbildningsdag på jobbet eller om någon slutar efter 10 års trogen tjänst kan ett tårtbud förenkla och göra stunden både minnesvärd och trevlig. Vilket barn vill inte välja tema för sitt barnkalas och att toppa en tårta med babblarna eller Spindelmannen kommer garanterat bjuda få förtjusning.

Avhämtning eller hemleverans

De flesta orterna i Lund har hemleverans, bland annat från det klassiska Ramklints konditori. Du väljer vilket postnummer leveransen ska gå till och ser då om tårtbudet åker ut eller om ni får hämta tårtan på konditoriet. Även för den som ska ta med sig semlor till fikat är det smidigt att förbeställa och hämta av. Har du kort tid till ett möte eller en tillställning vill du inte behöva köa i onödan.

Frågor & Svar

Kan man avboka en leverans?

Har du beställt mer än två dagar innan finns möjligheten att avbeställa eftersom du måste göra det minst två dagar före leveransen.

Kan jag byta tidpunkt för leverans?

Så snart du vill byta tidpunkt kontaktar du ditt konditori så hjälper de till.

Hur gör vi med allergier?

När du ska beställa din tårta finns det en knapp där du markerar exempelvis önskemål om glutenfri tårta. Hemsidan filtrerar då fram de tårtor som är valbara.

Kan man beställa andra bakverk än tårtor?

I Lund kan du, utöver tårta, även beställa semlor. Varje ort har sina unika erbjudanden.