Hoppa till innehåll

Skicka tårta Kristianstad

Vill du skicka tårta till någon i Kristianstad? I sådana fall kan Cake It Easy och deras tjänst användas. Välj tårta – Välj bitar – Välj leveransdatum! Går även att hämta färdig på bageriet.

skicka prinsesstårta via bageri

Prinsess- Från 235 kr

chokladtårta med bud i kristianstad

Fruktmarräng- Från 200 kr

zaba

Zambaione – Från 200 kr

skogsbärstårta

Skogsbär – Från 235 kr

 

  • Snabbt och enkelt.
  • Stort urval av tårtor och bakelser.
  • Betala med kort, faktura eller delbetalning.

Hur gör man?

Tjänsten är framtagen för att vara smidig och enkel. Såhär gör du, steg för steg:

  1. Gå in på Cakeiteasy här
  2. Botanisera bland utbudet av tårtor som kan skickas till Kristianstad.
  3. Hovra över tårtorna med musen för att se tillgängliga storlekar. Klicka på antal bitar du önskar beställa.
  4. Du ser nu priserna på vad de olika storlekarna kostar. Klicka på den du önskar. Önskar du den gluten- eller laktosfri? Klicka på “Ingredienser” för att se om detta är möjligt.
  5. Ange text på tårtan om så önskas. Den skrivs antingen med choklad eller läggs in i tårtbilden. Observera att detta inte är möjligt på alla tårtor eller hos alla konditorier.
  6. Gå till kassan och välj om du vill hämta upp din tårta i Kristianstad, eller om du vill skicka den till mottagarens dörr. Ange postnummer för att kontrollera att leverans till dörren är möjligt i just det området. Här ser du även när leverans kan ske och vad det kostar. Skriv in adressen och klicka på “Gå till betalning”.

Betalningsalternativ

När du handlar genom Cake It Easy erbjuds flera olika betalningsmöjligheter. Som privatperson kan du betala mot faktura, med kort eller genom delbetalning. Väljer du att betala mot faktura har du möjligheten att skjuta fram betalningen.

Beställer du som ett företag är inte delbetalning möjlig, utan enbart faktura eller kort. Fakturan levereras som en PDF till din e-mail efter att beställningar har levererats.

Frågor och svar

Jag vill skicka tårta till en ort i närheten av Kristianstad men hittar den inte i sökfältet. Hur gör jag då?

Om du inte hittar orten (och har kontrollerat att du stavat rätt) är det sannolikt så att Cake It Easy inte har någon samarbetspartner på orten ännu. De har dock ett antal konditorier i sitt nätverk som inte är tillgängliga i onlinebutiken ännu. Därför kan det vara värt ett försök att ta kontakt med dem för att se om det går att ordna en leverans ändå.

Vad gäller vid avbokning eller om jag vill ändra tårta?

Avbokning måste ske senast två arbetsdagar innan leverans eller upphämtning. Vill du ändra tidpunkt för upphämtning eller leverans behöver du kontakta konditoriet snarast möjligt. Vill du ändra beställningen kan du svara på bekräftelsen som skickades till din e-mail, och tala om du vill ändra på.

Vad gör jag om jag bara vill köpa en tårtbild - och inte själva tårtan?

Det här är inte möjligt med Cake It Easy och deras tjänst. Istället kan vi rekommendera ett besök på Bildtårta.se, som samlar inspiration, tips och utbud av tårtbilder

Går det att beställa specialtårtor i Kristianstad hos Cake It Easy?

Det beror på hur stor beställningen är. Specialbeställningar av små tårtor till födelsedagskalas och liknande tas dessvärre inte emot. Är tårtan till fler än 40 personer kan du kontakta dem genom deras formulär på hemsidan.