Hoppa till innehåll

Skicka tårta Järfälla

Det är alltid uppskattat med en tårta – Via Cake it Easy kan du skicka bakelser och tårta i Järfälla.

Tårta med bild         Smörgåstårtor      Klassiska tårtor

 

Prinsesstårta med bud

Prinsess- Från 305 kr

vegansk prinsesstårta med hemleverans

Fruktmarräng- Från 360 kr

Fototårta- Från 665 kr

fransk chokladtårta

Fransk Choklad – Från 265 kr

chokladtårta med hemleverans

Chokladgräddtårta-  Från 225 kr

vegetarsik smörgåstårta i huddinge

Smörgåstårta Veg – Från 695 kr

Tjänsten är framtagen för att vara snabb, enkel och personlig. Du går in på webbplatsen och väljer tårta. Sedan anpassar du tårtan och följer beställningsschemat. Betalning sker med faktura, kontokort eller Swish.

 

  • Säker och trygg betalning
  • Leverans fram till dörren i Järfälla
  • Samma priser som hos bagaren – bara enklare.

 

Gör tårtan personlig

För att göra tårtan personlig kan du till exempel skicka en bildtårta. Du laddar då enkelt upp bilden från datorn till hemsidan. Tänk dock på att urvalet begränsas kraftigt, då det enbart är Prinsesstårta och Fototårta som kan levereras med bild.

Vill du utnyttja det stora utbudet, samtidigt som du gör leveransen personlig, kan du skicka med ett fint kort. Detta kostar 40 kronor extra och du har 305 tecken att röra dig med.

Ett annat sätt att göra tårtan mer personlig är att låta bageriet skriva på tårtan med choklad. Är det en bildtårta kan texten läggas in i bilden, men om det inte är det, skrivs ditt meddelande alltså direkt på tårtan med ätbar text. Detta kostar 30 kronor och antalet tecken du kan använda dig av beror på tårtans storlek. Till exempel kan du använda 30 tecken på en fyrabitarstårta, och 40 tecken på en tårta med 16 bitar.

 

Upphämtning eller leverans?

Det fina med tjänsten är delvis möjligheten att skicka tårtan med bud, men vill du leverera tårtan personligen går det bra att hämta upp den i Järfälla (på Vivels i Viksjö). Beställer du från Thelins behöver du ta dig till exempelvis Sundbyberg eller Frösunda för att hämta den.

Leverans till Järfälla kostar i skrivande stund 375 kronor på vardagar (leverans är möjlig mellan 07:00 och 15:00) och 500 kronor på lördagar (mellan 09:00 och 16:00). På söndagar är leverans inte möjligt.

Tårtkalendern

Är du som läser detta företagare eller har en ledande roll på ett företag? I sådana fall kan det vara en idé att titta närmare på tjänsten Tårtkalendern, som hittas längst ned på webbplatsen. Med Tårtkalendern får du påminnelse om när dina medarbetare fyller år med några dagars varsel, så att du hinner förbereda en fin tårta. Att Facebook kommer med påminnelse på själva födelsedagen hjälper föga, om tårtan ska vara personligt anpassad.

 

 

Om Cake it Easy

Cake it Easy är ett företag som startades av två bagarsöner. De ville hjälpa sina familjer att sälja tårtor på ett enklare sätt, och tog därför fram en lösning. Då lösningen fungerade väldigt bra, ville de dela med sig av den till andra bagerier och konditorier runt om i landet. Idag har de hunnit expandera till Norge och kan kalla sig för Nordens största webbportal för tårtor.