Hoppa till innehåll

Skicka tårta i Solna

Med tjänsten Cake it Easy kan du skicka tårta i Solna – med endast ett par klick på datorn eller mobilen.

Tårta med bild         Smörgåstårtor      Klassiska tårtor

vegansk prinsesstårta med hemleverans    Prinsesstårta med bud

ost och skink smörgåstårta huddinge     fransk chokladtårta

     chokladtårta med hemleverans


rel="nofollow"] Se hela utbudet här[/su_button]

 

Tjänsten Cake It Easy: 

  • Skicka enkelt tårtor till samma priser som hos konditorierna.
  • Alltid lokalproducerat - stöd lokala bagare.
  • Tydligt och snabbt beställningsschema - skicka tårta på bara några minuter. 

Hur fungerar det?

Att skicka en tårta i Solna genom Cake it Easy är enkelt. Du börjar med att gå in på deras hemsida, varpå du genast får en överblick av utbudet. I Solna finns bland annat Thelins konditori, en kedja som är känd över hela landet. Här finns också konditoriet Vivels representerade, som är en annan kedja med rötter från 1932.

Välj tårta

Välj den tårta du vill skicka. Om du tycker att sortimentet är överväldigande kan du använda filterfunktionen högst upp på sidan. Här kan du bland annat sortera efter allergener och möjlighet att lägga bild på tårtan.

När du har bestämt dig för en tårta klickar du på “Hämta” eller “Få levererad”. När du klickar på “Få levererad” dyker en pop-upruta upp. Här skriver du in postnumret i Solna och får leveranspriset beräknat. Du ser även vilka tider och dagar det är möjligt med leverans.

Beställ fototårta i Solna

fototårta haninge

Beställningen

Är du nöjd med leveranstider och priser klickar du på “Beställ nu” och väljer storlek. Vilka storlekar som är tillgängliga varierar beroende på vilken tårta (och ibland vilket konditori) du väljer. Ibland kan du beställa upp till 40 bitar. För större beställningar än så kan du ta kontakt med Cake it Easy för att diskutera en lösning.

Bildtårta och tillval

Välj sedan om du vill ha en bild på tårtan, vilket kan kosta lite extra. Om bild önskas laddar du enkelt upp den genom att dra filen från datorn och släppa i den ruta som dyker upp på hemsidan. Det finns även alternativet att lägga till text på tårtan. Den skrivs i sådana fall med choklad eller läggs in i bilden på tårtan, om du beställer en bildtårta.

En uppskattad funktion är möjligheten att kunna lägga till kort. Det här kostar 40 kronor extra och du skriver din hälsning direkt på webbplatsen. Du har möjlighet att använda upp till 305 tecken.

Andra saker du kan välja i beställningsschemat är:

  • Om den ska lagas utan gluten eller laktos.
  • Om du vill ändra färg på marsipanen (gäller prinsesstårtor). Beställer du prinsesstårta i Solna kan du välja mellan grön, vit eller orange marsipan. De två sistnämnda kostar 30 kronor extra.

Kassan

När du är klar med din beställning klickar du på “Gå till kassan”. Sedan väljer du om du vill hämta i butik eller få den levererad till dörren. Ska du skicka tårtan fyller du i ett postnummer till mottagaren i Solna. Här ser du återigen tider och priser för leverans, och sedan bekräftar du datum och tidpunkt. Skriv i adressen och klicka sedan på “Gå till betalning”.

Du har nu möjlighet att betala med faktura (Klarna), kontokort eller Swish. Som privatperson är delbetalning med Klarna möjligt, vilket det inte är för företag. När du har betalat tar Cake it Easy emot din order och förmedlar den till konditoriet som ska göra tårtan.