Hoppa till innehåll

Skicka tårta Haninge

Överraska familj eller vänner med skicka en tårta till dörren i Haninge.  I Haninge kan du skicka tårtbud från de anrika bagerierna Thelins och Vivels.  Besällning kan påbörjas nedan.

Tårta med bild         Smörgåstårtor      Klassiska tårtor

 

prinsesstårta telins haninge

Prinsess- Från 305 kr

fruktmarräng från telins

Fruktmarräng- Från 335 kr

fototårta haninge

Fototårta- Från 665 kr

nöt cheesecake

Nöt Cheesecake – Från 485 kr

vegetarisk smörgåstråta thelins

Smörgåstårta Vegetarisk- Från 695 kr

smörgåstårta lax räxor haninge

Smörgåstårta Räkor- Från 795 kr


 

Så funkar det

  1. Gå inCakeitEasy.se här
  2. Välj tårta – allt från smörgåstårta till klassisk prinsess.
  3. Följ beställningsschemat och välj till exempel om du ska ha en bild på tårtan och om du vill skicka med en hälsning.
  4. Välj om tårtan ska hämtas eller skickas till en adress i Haninge.
  5. Betala säkert och snabbt med kontokort, Swish eller faktura.
  6. Få bekräftelse och kvitto på mail. Det är detta mail du senare svarar på om du skulle behöva ändra något i ordern.
Påbörja beställning här

Använd filterfunktionen för att snabbt hitta det du vill ha

Utbudet av tårtor i Haninge är relativt stort. För att snabbt hitta det du vill ha kan du använda filterfunktionen uppe till vänster. Vill du en bild på tårtan kan du klicka på “Lägg bild på tårtan?” för att snabbt se de tårtor som du kan välja mellan.

Du kan också sortera efter allergener, till exempel om det går att få tårtan utan mjölk, ägg, nötter, gluten eller laktos. Klicka på “Bröd och fika” för att se utbudet av andra bakelser.

Beställa fototårta i Haninge

 

 

Kan jag beställa bildtårtor?

Ja, men det är inte alla tårtor som kan “konverteras” till en bildtårta. Som nämnt ovan kan du använda filtreringsfunktionen för att se de produkter där detta är möjligt. Du behöver inte skicka ett fysiskt fotografi någonstans, utan du laddar enkelt upp en bild som en del i beställningsschemat. Efter att ha valt en tårta kommer du att få anpassa den, och du kommer bland annat få frågan “lägga bild på tårtan?”.

Exempel på tårtor där det inte går att lägga till en bild är Tiramisutårta och Mangomouseetårta. I Haninge är det egentligen bara prinsesstårtor som bilder kan läggas på, samt en anpassad tårta, Fototårta, som bakas av Thelins.

 

Hur betalar jag?

Som privatperson betala du med Swish, kontokort eller faktura. Fakturabetalningen hanteras av Klarna och du har möjlighet att dela upp eller skjuta på betalningen. De övriga metoderna hanteras av PayEx. Som företagare kan du betala på faktura, och den levereras som en PDF-fil på mailen strax efter beställningen.

 

Vet mer om Cake it Easy

Cake it Easy är, enligt dem själva, Nordens största webbportal för tårtor. Tjänsten är skapad av två bagarsöner som från början ville hjälpa sina familjer att sälja tårtor på ett enklare sätt. När de märkte att lösningen blev bra, ville de dela med sig av den till andra konditorier som upplevde liknande svårigheter. Idag är målet att förena anrika bagartraditioner med modern teknik, för att göra det lättare för lokala bagerier och hantverk att frodas och bevaras.