Hoppa till innehåll

Skicka tårta – Göteborg

Skicka tårta med tårtbud till en adress i Göteborg?  Kan även beställas med hämtning på bageriet

Tårta med bild         Smörgåstårtor      Klassiska tårtor

bildtårta från göteborg

Fototårta – Från 448 kr

cupcake med bild

Cupcakes med egen bild 

hallontårta

Hallonmousse – Från 270 kr

prinsess tårta

Pinsess – Från 180 kr

tryffeltårta

Tryffel- Från 249 kr

Smörgåstårtor


  • Leverans inom hela Göteborg
  • Välj antal, storlek och tårtmodell
  • Även med eget foto på tårtan

För att skicka en tårta i Göteborg finns ett väldigt enkelt alternativ.  Hos Cake It Easy finns ett flertal konditorier samlade på samma sida för ett erbjuda tårtor designade efter önskemål vad gäller både smak och storlek, samt leverans till en specifik adress och tillfälle.

Skicka tårta med tårtbud inom Göteborg

Klassisk prinsesstårta, en tjusig gräddtårta, budapestlängd eller smörgåstårta. Valmöjligheterna är stora för den som vill skicka en tårta i Göteborg och tillvägagångsättet är dessutom väldigt enkelt. Allt du behöver är en dator, mobiltelefon eller surfplatta och ett par minuter för att välja, utforma och lägga beställningen.

Så här gör du för allt beställa en tårta:

  • Gå in på sidan Cake it Easy
  • Välj vilken typ av tårta du vill ha
  • Välj storlek
  • Utforma tårtan med text och andra valbara alternativ
  • Skriv in adressen
  • Beställ!

Leverans efter önskemål

Leverans hela vägen fram till dörren görs på flera orter i Göteborg och när man genomför sin beställning ser man direkt om det finns möjlighet till leverans för den önskade adressen eller inte. Om så är fallet väljer man själv dag och tidpunkt när man vill ha tårtan levererad och sedan sköter resten sig självt. Finns inte den önskade orten kan man istället välja att hämta upp tårtan hos konditoriet som har bakat den, så slipper man ändå lägga tid på att baka.

Frågor & Svar

Hur betalar man?

Cake it Easy erbjuder säkra betalningsmetoder antlingen med kort, faktura eller delbetalning. Är det ett företag som genomför beställningen gäller kort eller faktura.

Kan man ändra eller avboka en beställning?

Ändringar eller avbokning av en tårta måste göras minst två arbetsdagar innan leveransdagen. Kontakta konditoriet snarast om du önskar att ändra tidpunkt för leveransen.

Kan man beställa en specialtårta?

Dessvärre kan man inte beställa en specialdesignad tårta. Dom varianter som kommer upp för den valda orten är det som finns att välja mellan när man vill skicka en tårta i Göteborg eller på andra orter.