Hoppa till innehåll

Skicka tårta Gävle

Skicka tårta i Gävle med tårtbud till dörren – Eller beställ med egen hämtning hos bageriet

Prinsesstårta – Från 198 kr

blåbärstårta

Blåbär – Från 369 kr

apelsintårta gävle

Apelsin- Från 369 kr

Frukt – Från 369 kr


Överraska med ett tårtbud i Gävle från ett White Guide-listat konditori. Även om du inte kan dela tårtan med dina vänner kan du fortfarande ge dem en upplevelse och trevlig fikastund.

 • Välj mellan 5 olika tårtor  
 • Från  8-bitars till  20 bitar
 • Leverans till de flesta områdena i Gävle
Påbörja beställning här

Gävle erbjuder tårtbud från Konditori Lido som grundades redan 1954. Du kan välja mellan fem klassiska tårtor som bakas från grunden med ett genuint hantverk. När man ser och smakar Lidos tårtor förstår man varför de listades i White guide både 2018 och 2019. 

Tårtbud från ett konditori med catering – Levererar i Gävle

Frukttårta, Apelsintårta eller en klassisk prinsesstårta som förgyller vardagen. Vill du överraska någon på deras stora dag eller på jobbet är ett tårtbud alltid uppfriskande. Tårtor som bakas direkt i konditoriet och levereras till dörren kommer alltid att uppskattas.

Så här beställer du ett tårtbud i Gävle:

 • Besök webbsidan Cake It Easy
 • Välj mellan de fem tårtor
 • Välj från 8 till 20 bitar
 • Konditori Lido tar hänsyn till allergier och bakar både gluten- och laktosfritt på begäran
 • Välj en adress som tårtbudet ska levereras till
 • Välj datum
 • Betala
 • Leverans sker till dörren

Hämta tårtan eller välj hemleverans

När det kommer till tårtbud kan det ibland vara lika trevligt att få hämta av tårtan på konditoriet som att få hemleverans. Lido har nämligen över 60 års historia och en del av originalinredningen är fortfarande bevarad. Om du trots det vill skicka en tårta kan du söka på adressen för leveransen på Cake it Easys hemsida. Då får du direkt veta vilka möjligheter som finns. Kan man leverera till dörren väljer du bara dag och tid för leverans, vilken tårta samt storlek och snart är tårtan på väg.

Alternativet – Choklad…

Vill du skicka något annat än en tårta? Varför inte två chokladkakor? Beställ online, före klockan 15, och chokladen levereras till dörren dagen efter. Läs mer om att skicka choklad här.

Eller chokladprovning

Ytterligare ett alternativ är att köpa och skicka en digital present. Detta i form av ett presentkort på chokladprovning i Gävle. Chokladprovningen bokas sedan av mottagaren online samt genomförs i centrala Gävle. De brukar vara giltiga i 24 månader vilket gör att mottagaren har gått om tid att lösa in det.

FAQ – Om tårtbud

När ska man senast beställa tårtbud?

I vanliga fall beställer du senast 2 dagar innan. För leverans på måndagar ska beställning ske senast kl.12 fredagen innan.

Kan man lägga till en egen bild på tårtan?

Nej, i Gävle har man valt att fokusera på klassiska tårtor och gediget hantverk i första hand. Du kan alltså för tillfället inte beställa en tårta med egen bild.

Kan jag skicka tårtan med en hälsning på ett kort?

Ja, för endast 40 kr kan du lägga till ett kort till tårtleveransen. Du får då välja en personlig hälsning som skrivs på kortet.