Hoppa till innehåll

Skicka tårta Askersund

Beställ eller skicka tårta i Askersund – direkt till dörr eller och hämta på lokalt bageri.

 

bildtårta askersund

Fototårta i Askersund – Från 520  kr

mörk williamtårta

Mörk Williamtårta- Från 239 kr

svea special

Svea Special – Från 239 kr

budapesttårta

Budapest – Från 239 kr

prinsesstårta beställa i askersund

Opera – Från 269 kr

beställa smörgåstårta i askersund

Smörgåstårta  – Från 390 kr

Skicka eller beställa tårta

 Genom CakeItEasy, en aktör som samarbetar med konditorier över hela landet, kan du beställa en tårta online och hämta den hos lokalt bageri i Askersund. Du betalar och anpassar din tårta på nätet – sedan är det bara att gå ned och hämta den på önskat datum. 

  • Stort urval. Nationaltårta, studenttårta eller tårta med egen bild? Här finns mycket att välja mellan.
  • Betala flexibelt online. Genom CakeItEasy kan du som privatperson betala med kort, faktura, swish eller med delbetalning. Väljer du faktura kan du också skjuta fram köpet.
  • Allergivänligt. Välj om tårtan ska vara utan till exempel gluten eller laktos. 

Så funkar det att beställa tårta i Askersund

CakeItEasys mål är att göra det enkelt att beställa tårtor över hela landet. Ungefär så här går det till att handla genom dem:

  1. Se utbudet. Gå in och titta hur utbudet i Askersund ser ut. Vilken tårta är rätt för dig och ditt evenemang?
  2. Vilken storlek? När du har valt en tårta är det dags att välja storlek. Vilka storlekar som finns tillgängliga att välja mellan beror på vilken tårta du vill ha.
  3. Skicka med en hälsning? När du har valt storlek finns möjlighet att lägga till ett fint kort med en hälsning. Du skriver då hälsningen direkt i ett textfält när du beställer. 160 tecken är gränsen.
  4. Välj var och när du vill hämta. Sedan är det dags att välja var och när du vill hämta. Som tidigast går det att välja två dygn efter att beställning görs. Är ditt postnummer i Askersund får du upp ett lokalt bageri samt alternativ i närliggande orter.
  5. Sedan är det dags att betala. Är du privatperson kan du betala enkelt med swish, kort, faktura eller delbetalning. Beställer du som företagare kan du betala med antingen kort eller faktura.
Går det att beställa specialtårtor?

CakeItEasy tar inte emot specialbeställningar, såvida det inte är för 40 personer är fler. Däremot går det att, i till exempel Askersund, beställa en bildtårta och på så vis göra tårtan mer personlig. Du lägger då upp den bild du önskar ha på tårtan i beställningsprocessen.

Går det att beställa smörgåstårta i Askersund?

Ja, det är möjligt att beställa smörgåstårta genom CakeItEasy i Askersund. Storleksalternativen är från 6 bitar upp till 18 bitar.

Hur funkar det med text på tårtan?

I Askersund kan du beställa tårta med text. Du kan antingen skriva en hälsning på ett kort, eller så kan konditorn skriva det i choklad på tårtan. Ett annat alternativ är att det läggs in i bilden på tårtan, om du beställer en bildtårta.