Hoppa till innehåll

Skicka smörgåstårta

skicka smörgåstårtor

Att skicka en smörgåstårta med bud är enkelt, prisvärt och uppskattat. Beställning genomförs online, och du betalar med faktura, kontokort eller Swish.

Stockholm – Göteborg – Malmö – Uppsala – + 14 städer

 • Levererar till över 17 städer i Sverige.
 • Snabbt och enkelt beställningsschema.
 • Betala säkert och snabbt med Swish, kontokort eller faktura (Klarna).

Starta här

Skicka smörgåstårta med Cake it Easy

Cake it Easy kallar sig själva för Nordens största webbportal för tårtor och samarbetar med bagare över hela landet för att leverera tårtor hem till kund, eller göra dem redo för upphämtning. Att använda tjänsten innebär inga extra kostnader för dig som kund.

Såhär gör du:

 1. Gå in på deras hemsida.
 2. Använd sökfältet för att hitta din ort eller ditt favoritbageri.
 3. Använd filterfunktionen för att bara visa smörgåstårtor och klicka på den tårta du önskar.
 4. Välj storlek och lägg till ett kort om du vill skicka med en hälsning.
 5. Välj “Leverans” för att skicka smörgåstårta fram till dörren. Skriv in postnummer för att se leveranspriser och när leverans är möjlig.
 6. Skriv in adressuppgifter och betala säkert och snabbt med Swish, Klarna (faktura) eller kontokort.

Vegetarisk smörgåstårta och andra alternativ

Vegetarisk smörgåstårta hittar du i sortimentet hos de flesta konditorier som finns på Cake it Easys webbplats. De görs i olika varianter, men ofta hittar du till exempel soltorkade tomater och oliver i röran och olika ostar som topping.

För dig som behöver ta hänsyn till allergener finns filterfunktionen. På sidan över tårtutbudet, finns en knapp längst uppe till vänster där det står Allergener? Här väljer du om tårtan ska vara fri från…:

 • Laktos
 • Gluten
 • Mjölk
 • Nötter
 • Ägg

Att göra en vegansk smörgåstårta (även fri från till exempel mjölk och ägg) är något som de flesta inte erbjuder i standardutbudet. Önskar du detta, kan det vara en idé att tala med Cake it Easy eller konditoriet, för att se om det går att ordna.

Frågor om tjänsten

✅Jag hittar inte min ort eller mitt favoritbageri i sökfältet.

I sådana fall beror det sannolikt på att de inte ännu samarbetar med ditt favoritbageri, eller något bageri på din ort. På deras hemsida kan man läsa att de har aktörer i sitt nätverk som ännu inte finns representerade på webbplatsen, så du kan testa att kontakta dem och höra.

✅Jag vill ha en specialanpassad smörgåstårta. Går det att ordna?

Det går tyvärr bara att ordna om det handlar om större beställningar (till fler än 40 personer). I sådana fall kan du kontakta Cake it Easy genom formuläret på hemsidan. Till mindre beställningar än så är det tyvärr inte möjligt.

✅Hur gör jag om jag vill avboka beställningen, eller ändra den?

Vill du avboka beställningen helt så skriver du till Cake it Easy på hemsidan (eller ringer, eller mailar). Du måste meddela senast två arbetsdagar innan hämtning eller leverans. Om du vill ändra i ordern, går det bra att svara på det bekräftelsemail du fick efter beställning.