Hoppa till innehåll

Skicka lakrits via posten – som present

skicka lakrits

Överraska en lakritsälskare med en fin och god present – genom att skicka lakrits med posten. Beställningen görs snabbt och enkelt på nätet och sedan är det bara att vänta på att presenten dimper ner i mottagarens brevlåda.

  • Skicka lakrits via Godisboxen.se eller Bluebox.se
  • Välj mellan många olika lakritssorter och kombinationer
  • Fin inslagning / presentbox

blackbox lakrtisbox

Blackbox

Blackbox är en smarrig godisbox noggrant kombinerad med lakrits i salta former. I boxen hittar man godbitarna Djungelvrål, Salta katten, Kick, Plopp saltlakrits, Supersalta patroner och Salmiakpastiller.

I den här boxen finns alltså mycket smått och gott att hitta – perfekt för den som är särskilt förtjust i saltlakrits i klassiska utföranden – men som icke är att underskatta.

Pris: 199 kr

Beställ

lakritsbox

Lakritsboxen

Lakritsboxen är en godisbox innehållandes exklusiv lakrits från den kända lakritsfabriken i Ramlösa. Dom två påsarna, Salty Joe´s Signature Garage Bar och Sweet Bunnie´s Signature Garage Bar, som kommer fint packade i boxen innehåller 100 gram vardera och har ett riktigt coolt utförande med svarta påsar och vitt tryck.

Den ena sorten, Salty Joe´s är salt och den andra, Sweet Bunnie´s är söt – perfekt för den som älskar lakrits i alla dess former! Båda sorterna är dessutom helt veganska och glutenfria.

Pris: 219kr

Beställ

lakrtis och choklad

Lovely Blackbox

Lovely Blackbox är en riktigt lyxig lakritsbox med svenska godsaker från Lakritsfabriken i Ramlösa och från Chokladfabriken i Malmö.

Från Laktrisfabriken kommer två förpackningar med Salty Liquorice Sticks – den ena doppad i 63% mörk choklad och med smak av salt och chiliflakes och den andra, även den doppad i 63% mörk choklad, har smak av isländskt havssalt från Saltwerk.

Dom två chokladkakorna som finns i boxen kommer från Malmö Chokladfabrik. Den ena är en 40% mjölkchoklad med smakerna Lakrits & Havssalt och den andra är en vit choklad med smak av Citron & Lakrits. Allt innehåll i boxen är glutenfritt.

Pris: 239kr

Beställ

lyx lakrits med posten

Lakrits i presentask – en salig blandning

En tjusig presentask innehållandes fyra sorters lakrits från Svart af Hälsingborg. I asken finns lakritskulor som inte bara är goda utan också otroligt fina att titta på.

Asken innehåller en blandning av både söt och salt lakrits som smaksatts på olika vis:

  • Kärleksfull som du – Sötlakrits med vit choklad med hallonpulver
  • Omväxlande känslor – Sötlakrits med vit choklad och krossad rålakrits
  • Genom eld & sot – Saltlakrits med både vit choklad och mjökchoklad – smaksatt med lakritspulver och salt karamell.
  • Vältra dig i kärlek – Saltlakrits täckt med vit choklad och rullad i lakritspulver

Samtliga produkter i asken är svensktillverkade, glutenfria och fria från palmolja.

Pris: 249kr

Beställ

Haupt Lakrits – Svenskjävlar!

Svenskjävlar! från tillverkaren Haupt, som tillverkar svensk kvalitetslakrits, är en supersalt saltlakrits som inte bara har ett kaxigt namn, utan också en kaxig smak. Kärnan i karamellen är en len lakrits, – och salmiakkräm som omsluts av ett tunt lager salmiaklakrits – och som grädde på moset är hela härligheten rullad i massor av salmiaksalt som får det att kittlas på tungan.

Lakritsen kommer i en fin burk innehållandes 250 gram godsaker som är helt fria från palmolja.

Pris: 279kr

Beställ

lakritskulor

Saltlakrits, Karamell & Himalayasalt – KANJI

KANJI är en lakrits, – och karamellkonfektyr från tillverkaren Heavenly by Shöttinger som bjuder på den oslagbara kombinationen av just lakrits, karamell och salt. Kanji är det japanska ordet för ”känsla” och denna unika känsla får man genom att smaka dessa kulformade godbitar.

Kulorna, som har en kärna av saltlakrits, är doppade i krämig choklad och smaksatta med karamell och Himalayasalt, kommer i fina burkar om antingen 150 eller 250 gram. Observera att produkten innehåller laktos och kan innehålla spår av gluten.

Pris: 79kr

Beställ

Lakrits från Godisboxen.se

Godisboxen.se har ett stort utbud av godis och andra godsaker som packas och levereras i fina boxar. Boxen kan göras personlig med eget foto som pryder framsidan samt en hälsning som placeras i lockets insida.

Till samtliga boxar kan man även välja att lägga till extra presenter, så som biobiljetter, trisslotter, presentkort och mjukisdjur om man vill överraska med något utöver godiset.

Beställningen är enkel att genomföra och när man valt box och fyllt i mottagarens uppgifter sker leveransen inom ett par arbetsdagar. Man kan även fylla i ett önskat leveransdatum för att till exempel få boxen levererad på en födelsedag.

Lakrits från Bluebox.se

Bluebox.se skiljer sig från Godisboxen på flera sätt, både vad gäller utbud och koncept. Även här kan man hitta många godsaker, däribland lakrits i olika former, som kan skickas till valfri mottagare om så önskas.

I kassan kan man välja presentinslagning för en summa av 35 kronor så att den produkt man väljer levereras som en fin present. Här finns även möjlighet att lägga till ett hälsningskort för 29 kronor. Det finns flera olika motiv att välja bland och man skriver själv den hälsning man vill få tryckt på kortet.

Leveransen sker normalt inom ca 1–3 arbetsdagar men man kan välja ett senare datum för leverans om man vill skicka paketet som present till ett speciellt tillfälle.