Hoppa till innehåll

Skicka lakrits via posten – som present

skicka lakrits

Överraska en lakritsälskare med en fin och god present – genom att skicka lakrits med posten. Beställningen sker snabbt och enkelt på nätet – levereras till mottagarens brevlåda.

  • Skicka lakrits via Godisboxen.se eller Bluebox.se
  • Välj mellan många olika lakritssorter och kombinationer
  • Fin inslagning / presentbox

blackbox lakrtisbox

Blackbox

I boxen hittar man godbitarna Djungelvrål, Salta katten, Kick, Plopp saltlakrits, Supersalta patroner och Salmiakpastiller.

Pris: 209 kr

Beställ

lakritsboxen

Lakritsboxen

Premium lakrits från Lakritsfabriken. En påse på 100g, 1 chokladkaka på 25g samt salty liquorice sticks från Saltwerk 45g.

Pris: 259kr

Beställ

lakrtis och choklad

Lovely Blackbox

Innehåller två förpackningar med Salty Liquorice Sticks och två chokladkakor från Malmö Chokladfabrik. Allt innehåll i boxen är glutenfritt.

Pris: 259kr

Beställ

Haupt Lakrits – Svenskjävlar!

Svenskjävlar! från tillverkaren Haupt, som tillverkar svensk kvalitetslakrits, är en supersalt saltlakrits som inte bara har ett kaxigt namn, utan också en kaxig smak. Lakritsen kommer i en fin burk innehållandes 250 gram godsaker som är helt fria från palmolja.

Pris: 79 kr

Beställ

lakrits presentförpackning

Lakritskulor i presentförpackning

Ge bort en lyxig presentförpackning 450 gram lakritskulor med chokladöverdrag. Hjärtat består av Bülows standardsortiment. Kan skickas i färdiginslaget paket.

Pris: 419 kr

Beställ

 


Skicka lakrits från Godisboxen.se

Godisboxen.se har ett stort utbud av godis och andra godsaker som packas och levereras i fina boxar. Boxen kan göras personlig med eget foto som pryder framsidan samt en hälsning som placeras i lockets insida.

Till samtliga boxar kan man även välja att lägga till extra presenter, så som biobiljetter, trisslotter, presentkort och mjukisdjur om man vill överraska med något utöver godiset.

Beställningen är enkel att genomföra och när man valt box och fyllt i mottagarens uppgifter sker leveransen inom ett par arbetsdagar. Man kan även fylla i ett önskat leveransdatum för att till exempel få boxen levererad på en födelsedag.

Skicka lakrits från Bluebox.se

Bluebox.se skiljer sig från Godisboxen på flera sätt, både vad gäller utbud och koncept. Även här kan man hitta många godsaker, däribland lakrits i olika former, som kan skickas till valfri mottagare om så önskas.

I kassan kan man välja presentinslagning för en summa av 35 kronor så att den produkt man väljer levereras som en fin present. Här finns även möjlighet att lägga till ett hälsningskort för 29 kronor. Det finns flera olika motiv att välja bland och man skriver själv den hälsning man vill få tryckt på kortet.

Leveransen sker normalt inom ca 1–3 arbetsdagar men man kan välja ett senare datum för leverans om man vill skicka paketet som present till ett speciellt tillfälle.

Frågor & Svar

Går det att få lakritsprodukter levererade utomlands?

Godisboxen levererar för närvarande bara inom Sverige. Beställningar via Blue Box kan levereras inom Sverige samt till Finland och Danmark.

Går det att anpassa innehållet om boxar / produkter ska skickas som present?

Ja, på sätt och vis går det att anpassa innehållet. Hos godisboxen går det till exempel att lägga till en rad olika produkter – så som lotter, biobiljetter och annat smått och gott. Hos Blue Box kan du lägga till andra produkter från utbudet i beställningen och få dessa levererade i ett och samma paket.

Hur mycket kostar leveransen?

Hos godisboxen ingår leverans i priset och hos Blue Box kostar det från 49 kronor.