Hoppa till innehåll

Skicka kaffe och choklad

skicka kaffe och choklad

Skicka kaffe och choklad i en godisbox – direkt hem till dörren! En perfekt present för den som älskar kombinationen kaffe och choklad!

Ingen godisbox är den andre lik – du väljer själv ett eget foto eller färdigt motiv och skriver en personlig hälsning till mottagaren. Leverans direkt hem till dörren, brevlådan eller närmsta utlämningsställe – fraktavgiften ingår alltid i priset!

Vilken godisbox med kaffe vill du skicka?

 

choffeboxen

Choffeboxen

Choklad + kaffe = Choffeboxen. Den ultimata godisboxen för den där en bit choklad till kaffet är ett måste. I boxen ingår 2 vackra plåtaskar med små lövformade chokladbitar i både mörk- och mjölkchoklad.

Självklart ingår även en påse bryggmalet kaffe i form av Arvid Nordquist Original Blend.

Pris: 249kr

Beställ

 

 

turgubbe box med kaffe

Turgubbeboxen

Dags att skämma bort gubben lite extra? Överraska med en godisbox fylld med det bästa en turgubbe vet – kaffe, Riesen och två Trisslotter.

Dessutom finns en påse av de klassiska Ferraribilarna, för spänningens skull!

Pris: 279kr

Beställ

god box med kaffe och godis

Fikaboxen

För den som älskar att fika. Vad innehåller inte den klassiska fikaboxen om inte det mest klassiska fikatillbehören?

Kaffe från Arvid Nordqvist, en liten påse med chokladbollar och 3st små Tobleronebitar, en i varje färg! Mycket mer än så behöver man inte för att få till ett riktigt go-fika.

Pris: 199kr

Beställ

kaffe och choklad box

Lyxigaboxen

Överraska livsnjutaren med en lyxig godisboxI boxen hittar man Lakritsfabrikens salt liquorice sticks doppad i mörk choklad med smak av isländsk havssalt.

Det följer även med ekologisk choklad från Malmö Chokladfabrik, en med smak av päron och kardemumma samt en med smak av kaffe och kokos.I boxen ingår även en plåtask med vackert motiv innehållandes chokladdoppad mandel. .

Pris: 269kr

Beställ

Kaffekuvert

Överraska någon med ett presentkort för prenumeration på lyxigt kaffe. Presentkorten finns att välja som 3, 6 eller 12 månaders prenumeration och kaffeblandningarna som levereras är alltid färskrostade och nymalda om så önskas.

Kaffekuverten levereras direkt hem till prenumerantens brevlåda en gång i månaden och varje kuvert räcker till ca 30–35 normalstora koppar.

Beställ

Så här skickar du en godisbox:

  1. Välj godisbox – och eventuella tillägg. Tillexempel en extra trisslott eller ett presentkort.
  2. Välj bild och skriv en hälsning – du kan välja ett eget foto eller färdigt motiv som trycks på kartongen utvändigt, den personliga hälsningen trycks på insidan av locket.
  3. Fyll i uppgifter och betala – Kort, Swish eller faktura.

 Godisboxen levereras sedan till mottagarens dörr eller brevlåda och ett långt tacktal väntar dig!

FAQ

Kostar det något för leveransen?

Nej leveranskostnaden ingår i det pris som anges för respektive box!

Hur fungerar det med det valda fotot och personliga hälsningen?

Fotot eller det valda motivet trycks på själva godisboxens ovansida, den personliga hälsningen på lockets insida – allt för att göra just din box unik! Att välja foto och hälsning kostar inget extra.

Hur fungerar det att betala med faktura?

Vill du betala med faktura görs det genom Klarna – en extra kostnad på 20kr tillkommer.