Hoppa till innehåll

Skicka fika med bud

Saftiga kanelbullar, mumsiga kondisbitar eller gräddiga bakelser – nu kan du skicka fika med bud – i flera städer i Sverige.

 Sök stad här

Välj kanelbullar, längder eller annat fikabröd

Leverans via bud – eller hämta hos konditoriet

Sök stad här

skicka punchrullar


skicka kanelbullar

Så fungerar det – Fika med bud

Cake It Easy samarbetar med konditorier och bagare över hela landet och kan därmed erbjuda fikabröd och tårtor på ett enkelt och smidigt sätt. Allt bakas på beställning och är färskt vid leverans och att beställa via tjänsten kostar inget extra.

Beställningen av fika går fort att genomföra och utförs enligt stegen nedan:

  1. Välj stad –
  2. Välj vilken typ av fikabröd du vill ha
  3. Välj hemleverans eller hämta själv
  4. Välj datum och tid för upphämtning/leverans
  5. Betala – med Swish, kontokort eller Klarna
  6. Klart!

skicka punchrullar

Fika för alla tillfällen

Att skicka eller beställa fikabröd med bud passar alla tillfällen – för företag som vill bjuda på något gott vid möten och konferenser eller för privatpersonen som ska ha kalas i hemmet. Det går även att använda tjänsten för att skicka något gott till någon annan – ett uppskattat bud när du inte själv kan närvara vid en födelsedag eller andra tillfällen värda att fira.

Cake It Easy erbjuder även ett stort utbud av tårtor i samarbete med lokala konditorier. Att skicka en tårta med bud till sig själv eller till någon fungerar på samma sätt som med fikabröd. Du beställer den tårta du vill ha och kan antingen få den levererad till dörren eller hämta upp den själv.

skicka brownies

FAQ

Går det att beställa specialanpassat fikabröd, till exempel gluten, - och laktosfria?

Hos vissa konditorier kan det finnas specialanpassade alternativ att beställa men finns det inte angivet eller går att välja i beställningen går det tyvärr inte att orda – om det inte gäller en större beställning för fler än 40 personer.

Går det att ändra en beställning i efterhand?

Det går bra att ända en beställning i efterhand, förutsatt att den inte påbörjats eller blivit klar. Meddela Cake It Easy vilka ändringar som ska göras senast 2 arbetsdagar innan beställningen ska hämtas eller levereras. Har tiden passerat kan du alltid höra av dig ändå – ibland går det att lösa och ibland inte.

Vad gör jag om jag behöver avbeställa min order?

För att avboka en beställning kan du kontakta Cake It Easy via hemsidan, e-post eller telefon. En avbeställning måste dock göras senast två arbetsdagar innan den tänka leveransen/avhämtningen.

Jag hittar inte min ort – vad gör jag för fel?

Kontrollera gärna stavningen om din ort inte dyker upp. Får du fortfarande ingen träff är det mest troliga att inget konditori där du bor samarbetar med Cake It Easy ännu.

 

skicka nutella        skicka choklad