Hoppa till innehåll

Skicka bullar – i Stockholm

Beställ bullar och andra bakverk – Få dem levererade över hela Stockholm.

  • Hämta hos konditori eller med bud
  • Samma pris online som i butik
  Börja här !

 

Kanelbulle – 38 kr/st

Kanellängd- 87  kr/st

Wienerlängd – 87 kr/st

Beställ bullar från lokalt bageri i Stockholm

  • Leverans över hela Stockholm
  • Bullar, Smörsnäckor, Vetelängder
  • Leverans till dörren


Skicka bullar med bud (Stockholm)

Tjänsten är enkel. Gör bara såhär:

  1. Ange plats.- I stockholmsområdet kan du, förutom Stockholm, även välja Nacka, Solna och Järfälla.
  2. Sondera utbudet och välj produkt. Sedan är det bara att scrolla tills du hittar bullar att skicka. I Stockholm kan du till exempel beställa vetebullar eller hela vetelängder från Thelins.

Klicka på rätt produkt och tryck ”Beställ nu”. Du får nu upp ytterligare alternativ och kan till exempel välja mellan kanelbullar, smörbullar och nutellasnäckor om du väljer ”Vetebullar”. Sedan väljer du hur många du vill ha – minsta antalet är åtta, medan någon övre gräns i systemet inte tycks finnas.

  1. Betalning och leverans. När du har hittat din bulle får du alternativen att antingen hämta dem i butik eller få dem levererade hem till dörren. Den exakta kostnaden för leverans till dörr varierar, men från Thelins i Stockholm ligger den på 270 kronor.

Ge bara adressen till mottagaren för att skicka bullar till dem. Sedan väljer du tid och datum. Sedan betalar du – klart!

Det blir inte dyrare för dig som kund att använda tjänsten. Det är samma priser som hos bagaren. Fördelen är att du kan beställa till dörren och att du snabbt kan se ett stort utbud av bakverk i ditt område.

Vidare kan du direkt på webbplatsen ladda upp bilder om du ska ha en bildtårta, exempelvis. All information som konditoriet behöver kan de få genom ett par enkla steg i appen eller på hemsidan.

Om Cake it Easy

Bolaget bakom tjänsten heter Cake it Easy och startades av två sjätte generationens bagarsöner. Syftet med tjänsten var från början att hjälpa familjen med försäljning av tårtor, men lösningen utvecklades till att innefatta bagare över hela landet som stod inför samma utmaningar