Hoppa till innehåll

Så fungerar tårtbud

Säg inte bara Grattis på Facebook eller via SMS nästa gång vännen fyller år – Skicka en tårtaistället. Det är enkelt, snabbt och prisvärt. Så här skickar du tårta i Stockholm

  • Start – Gå till CakeitEasy här (Kommer öppnas i ny flik)
  • Välj stad – Sök efter den stad dit du vill skicka en tårta.
  • Vad vill du skicka? Välj vilken tårta du vill ge bort. En Prinsesstårta eller varför inte en tårta med eget foto.
  •  Välj bitar – Välj hur många bitar som önskas samt hur många tårtor
  • Vill du ha text? – Text kostar 30kr extra och skrivs med choklad eller läggs in bilden på tårtan.
  • Välj leverans- Tårtan kan levereras valbart datum och tid av ett tårtbud.  Alternativt anges att tårtan hämtas på ett konditori i närheten.
  • Betala – Betala och vänta in en positiv reaktion från de som får tårtan.
Starta här

Bild på tårta    Tårtbild på tårta med tårtbud    Jordgubbstårta

Skicka tårta – Steg för steg

Påbörja beställningen på  Cake It Easy – här finns ett stort bud av olika typer av tårtor, alltifrån matiga smörgåstårtor till gräddiga mästerverk och klassiska prinsesstårtor.

Välj stad

Tjänsten erbjuder tårtbud i ca 20 städer i Sverige. Använd sökfältet och skriv in den stad där du vill skicka tårtan.

Vad vill du skicka?

Kolla igenom utbudet av olika typer av tårtor och välj den du vill skicka. Genom att klicka på ”köp-knappen” under tårtbilderna får man mer information om innehåll och annat som kan vara bra att veta – till exempel om tårtan går att få gluten-, eller laktosfri.

Välja antal bitar

I nästa steg väljer du storlek på tårtan – alltså hur många bitar den kommer att ge. Alternativen kan skilja sig mellan olika tårtor men normalt sett kan man välja mellan 8 och 12 bitar. I det här steget kan du även välja om det är en tårta du vill skicka, eller flera.

Tillval i form av text

Finns utrymme att skriva en gratulationshälsning eller annan text på den tårta som valts kommer det upp en ruta där du kan fylla i detta tillval. Observera att texten kan bestå av max 30 tecken. Skriv in den önskade texten i den lilla rutan och gå sedan vidare till nästa steg.

Leveransalternativ

När du lagt den önskade och färgidesginade tårtan i kundvagnen är det dags att gå vidare till kassan för att välja ett leveransalternativ. Tårtan kan hämtas på ett konditori i närheten eller levereras till en önskad adress på en önskad tidpunkt.

För det senare väljer du alternativet ”Leverans till dörr” och fyller i postnumret för den ort som tårtan ska levereras till. Du väljer ett datum och en tid för leveransen och fortsätter sedan att fylla i den fullständiga adressen till mottagaren men namn, adress och telefonnummer.

Betalning

Sista steget är att betala. Detta kan göras direkt med kontokort eller Swish, eller med faktura. När betalningen är genomförd kommer tårtan att bakas och skickas enligt det valda leveransalternativet med adress och tidpunkt!