Hoppa till innehåll

Godisbox – en recension

  godisboxen en recension

  Godisboxen är ett riktigt roligt koncept! Skicka en låda med godis till en vän – med ett personligt foto på framsidan.

  Vi testar tjänsten – Är den värt sitt pris? Hur fungerar det?

  Beställ egen godisbox här

  Boxen och dess innehåll

  Godisboxen är gjord av kartong och var omsluten av skyddande plast vid leveransen. På boxens framsida var mitt valda foto tryckt och kvaliteten på bilden är helt klart godkänd trots att det är en bild fotad med mobilkamera. I lockets insida fanns texten/hälsningen tryckt och under locket gömde sig såklart massor av godsaker.

  Just denna box heter ”Fredagsmys-boxen” och innehåller en påse M&M peanut, en påse med hallon/laktistskallar, en dumleklubba, en påse nötkräm samt två tablettaskar innehållande Zoo och Salta katten.

  fredagsmysboxen

  Boxens helhet är väldigt trevlig – med fotot på framsidan, den personliga hälsningen på insidan och alla godbitar noggrant packade på ett fint sätt. Trots postleveransen är det ordning och reda i boxen även när den kommer fram till mottagaren.

  Beställningen

  Beställningen av godisboxen var superenkel och tog inte mer än ett par minuter. Förutom ”Fredagsmys-boxen” finns ett stort utbud att välja bland och något som passar för dom flesta smaker. Denna box passar bra för den som gillar både sött och salt men det finns även veganska och allergivänliga boxar.

  Vid beställningen går det även att göra en rad olika tillval om man vill överraska mottagaren med något extra – alltifrån biobiljetter och presentkort till strumpor och nallar. Vi gillade att betalning kan ska med Swish (och andra alternativ).

  Priset

  Fredagsmys-boxen, som jag valde, kostade 199kr. Ser man till mängden godis så är det ganska mycket pengar – man skulle kunna få betydligt mer för samma pengar om man handlade i en vanlig mataffär. Men å andra sidan så är det snarare boxen och konceptet som gör det värt pengarna.

  Det egna fotot och hälsningen gör att godisboxen kan göras väldigt personlig så trots ett ganska högt pris får jag ändå säga att det är välinvesterade pengar för att överraska någon med både en rolig grej och smaskigt godis.

  Personlig åsikt och betyg

  Jag tycker att godisboxen har ett roligt koncept. Leveransen var väldigt snabb, trots att företaget varande om ovanligt långa leveranser på grund av högt tryck tog det bara 2-3 dagar innan den landade i brevlådan. Boxen var välpaketerad och väldigt fin, fotot hade en fin kvalitet och det finns inget att klaga på vad gäller helheten.

  Det enda som möjligen drar ner betyget är priset. Det går som sagt att köpa mycket godis för pengarna men eftersom man får både box med ett eget motiv och det faktum att boxen skickas var man vill som en överraskning, gör ändå att priset känns helt okej.

  Godisboxen får ett högt betyg – det är enkelt att beställa – alltifrån att ladda upp ett eget foto till att betala, det är roligt och det finns många goda boxar att välja bland.

  Beställ egen godisbox här